PlayStation VR2: Επίσημη παρουσίαση του νέου VR headset της Sony!

Η Sony παρουσίασε κατά το CES 2022 το όνομα του VR headset επόμενης γενιάς για το PlayStation, αλλά και ορισμένα χαρακτηριστικά του. Πρόκειται για το PlayStation VR2, για το οποίο βέβαια δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμα ούτε η ημερομηνία κυκλοφορίας, ούτε η τιμή του.

PlayStation VR2: Επίσημη παρουσίαση του νέου VR headset της Sony!

Το νέο VR headset περιλαμβάνει τεχνολογία εντοπισμού με βάση τις κινήσεις του κεφαλιού και επομένως δεν απαιτείται η ύπαρξη PlayStation Camera. Ενσωματωμένοι αισθητήρες -κάμερες θα υπάρχουν στη συσκευή, οι οποίοι θα αναγνωρίζουν τις κινήσεις του κεφαλιού, αλλά και την γωνία θέασης του χρήστη.

Επιπλέον, η εταιρία υπόσχεται ότι η τεχνολογία ανάδρασης του headset (μικροδονήσεις) και η τεχνολογία 3D Audio θα απογειώσουν την εμπειρία εικονικής πραγματικότητας για τον χρήστη.

Όσον αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά, αναμένεται ανάλυση 4K HDR (2000 x 2400 σε κάθε μάτι), γωνία θέασης 110° και ρυθμό ανανέωσης εικόνας 90-120Hz.

Τέλος, μαζί με την παρουσίαση του PlayStation VR2 είχαμε και την πρώτη ανακοίνωση ενός αποκλειστικού παιχνιδιού, το οποίο είναι το Horizon Call of the Mountain. Η ανάπτυξή του πραγματοποιείται από τις Guerrilla Games και Firesprite.

ΦΩΣ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading