Χρυσό ο Χαλιορής στους Πανικάριους Σκακιστικούς Αγώνες

Ολοκληρώθηκαν οι Πανικάριοι Διαδικτυακοί Σκακιστικοί Αγώνες, οι οποίοι δραστηριοποίησαν επί τέσσερις εβδομάδες κάτοικους του νησιού, μέλη του Σκακιστικού Ομίλου Ικαρίας, καθώς και Ικάριους της διασποράς.

Χρυσό ο Χαλιορής στους Πανικάριους Σκακιστικούς Αγώνες
Ο Στέφανος – Άνθιμος Χαλιορής έκανε την έκπληξη στο τελικό τουρνουά των Πανικάριων τερματίζοντας πρώτος με επιτυχία 100%!

Νικητής στο τελικό τουρνουά αναδείχθηκε με 3 βαθμούς (επιτυχία 100%) ο Στέφανος – Άνθιμος Χαλιορής, ξεπερνώντας παίκτες με υψηλότερους βαθμούς διεθνούς αξιολόγησης. Κατάγεται από την Χίο και εντάχθηκε από την παιδική ηλικία στον Σκακιστικό Όμιλο Ικαρίας, συμβάλλοντας στις επιτυχίες της ομάδας.

Δεύτερος με 2,5 βαθμούς τερμάτισε ο ισχυρότερος Ικάριος σκακιστής Αλέξανδρος Κουκουφίκης και τρίτος με 1,5 βαθμό ο πρωταθλητής Αιγαίου Βασίλης Σαράντος.

Ακολούθησαν στη βαθμολογία ο εντεκάχρονος Αναστάσιος – Βασίλειος Δελιέζος, ο Γιώργος Τέσκος και ο Στέφανος Χαιρόπουλος, όλοι πολύτιμα στελέχη της Ικαριακής σκακιστικής ομάδας.

Αναλυτικά σκορ και παρτίδες εδώ

Συγκρότηση Ικαριακών ομάδων στους Αιγαιοπελαγίτικους

Η σκυτάλη περνάει τώρα στους Αιγαιοπελαγίτικους Διασυλλογικούς Διαδικτυακούς Αγώνες, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν τις Κυριακές 13/2, 20/2, 27/2 και 13/3/2022.

Θα προηγηθεί το Φιλικό Διαδικτυακό Τουρνουά Προετοιμασίας Ομάδων Αιγαίου (13 και 20/2) και θα ακολουθήσουν το Αιγαιοπελαγίτικο Διαδικτυακό Διασυλλογικό Πρωτάθλημα και το Διαδικτυακό Διασυλλογικό Κύπελλο Αιγαιοπελαγίτικης Φιλίας (27/2 και 13/3).

Η Ικαρία θα συγκροτήσει ομάδες χωριών (Ράχες, Άγιος Κήρυκος), καθώς και ομάδες με ηλικιακά κριτήρια (μεγάλοι, νέοι, παιδιά). Μία από τις ομάδες θα έχει το όνομα του σκακιστή του Σ.Ο. Ικαρίας Δημήτρη Νταντσένκο, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από τη ζωή σε ηλικία μόλις 35 ετών.

Καλούνται οι σκακιστές και οι σκακίστριες να στελεχώσουν τις ομάδες μας δηλώνοντας συμμετοχή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: skaki64@gmail.com ή sakyrvar@yahoo.gr. Καλή επιτυχία! 

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.