Γιουβέντους-Ολυμπιακός 2-0

Γιουβέντους-Ολυμπιακός 2-0

Ο Ολυμπιακός έχασε το ματς αλλά πάλεψε και σίγουρα δεν ξεφτιλίστηκε όπως πολλοί πίστευαν. Το είχαμε τονίσει άλλωστε πως με τον Λεμονή δεν θα γινόταν αυτό. Με το δικό του στήσιμο ο Ολυμπιακός πάλεψε εναντίον της Γιουβέντους για 69 λεπτά. Η είσοδος του Ιγκουαΐν όμως έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των γηπεδούχων, που νίκησαν αλλά δυσκολεύτηκαν έναντι της ομάδας του Πειραιά. Ο Οτζίτζα Οφόε ήταν ο κορυφαίος των ερυθρόλευκων.

Ο Τάκης Λεμονής στο πρώτο παιχνίδι της τέταρτης θητείας του στον Ολυμπιακό έκανε αρκετές αλλαγές. Ο Νικολάου πήρε φανέλα βασικού στην άμυνα δίπλα στον Ένχελς κι έτσι ο Ρομαό πήγε στη θέση του αμυντικού χαφ. Μπροστά του ξεκίνησε ο Ζντιέλαρ, με τον πάντα βασικό Ζιλέ να μένει στον πάγκο, μαζί με τον Οφόε, σε ένα 4-1-4-1. Ο Εμενίκε κράτησε τη θέση του στην κορυφή της επίθεσης, αλλά στα άκρα Πάρντο-Σεμπά πήραν τη θέση των Μάριν-Καρσελά.

Κάτω απ’τα γκολπόστ κάθισε ο Πρότο, αφού ο Καπίνο δεν ταξίδεψε στην Ιταλία μετά τον Κυριακάτικο «υποβιβασμό» του στη δεύτερη ομάδα, ενώ στο αριστερό άκρο της άμυνας επέστρεψε ο Κούτρης. Ο Ολυμπιακός κατέβηκε στο Τορίνο με βασικούς μόνο τέσσερις απ’αυτούς που ξεκίνησαν κόντρα στην Σπόρτινγκ.

Οι αλλαγές ήταν σαρωτικές και η εικόνα πολύ καλύτερη, όλα βέβαια θα κριθούν στο άμεσο μέλλον.

Δείτε τη ροή του αγώνα

Οι συνθέσεις

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Μπουφόν, Στουράρο (81′ Μπενατιά), Κιελίνι, Μπαρτσάλι, Σάντρο, Πιάνιτς, Ματουϊντί, Κουαδράδο (60′ Ιγκουαΐν), Ντούγκλας Κόστα (84′ Μπερναρντέσκι), Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Tάκης Λεμονής): Προτό, Φιγκέιρας, Νικολάου, Ένχελς, Κούτρης, Ζντιέλαρ (77′ Φορτούνης), Ρομαό, Οτζίτζα Οφόε, Πάρντο (71′ Μπεν), Σεμπά, Εμενίκε (88′ Μάριν)

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading