Υπέρ του Δήμου η απόφαση Ειρηνοδικείου Χίου για περιοχή Θόλος

Απέρριψε το Ειρηνοδικείο Χίου την αίτηση του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου για την έκδοση προσωρινής διαταγής πρόσβασης στην επίμαχη περιοχή του Θόλους.

Υπέρ του Δήμου η απόφαση Ειρηνοδικείου Χίου για περιοχή Θόλος

Η σχετική εξέταση του θέματος είχε συζητηθεί την περασμένη Τρίτη, 1 Μαρτίου και η απορριπτική απόφαση έγινε γνωστή μέσω σχετικής ανακοίνωσης της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα αιρετών και κατοίκων Χίου.

“…Είναι μια αρχική δικαίωση του αγώνα που δίνουμε τόσο για να προασπίσουμε τη δημοτική περιουσία, όσο και να αποτρέψουμε τη μετατροπή της Χίου σε αποθήκη ψυχών.

Εκθέτει όμως και εκείνους, που ψελλίζουν δικαιολογίες για το θέμα και σύρονται στις προτάσεις της Συντονιστικής αντί να πρωτοστατούν.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για να προασπίσουμε το νησί μας από την κατασκευή της υπερδομής που θα εγκλωβίζει στη Χίο πρόσφυγες και μετανάστες”, αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Εν τω μεταξύ δεκάδες κάτοικοι συμμετείχαν χθες, Καθαρή Δευτέρα, σε συμβολικό πέταγμα χαρταετού στην περιοχή του Θόλους, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα.

ΕΡΤ

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
CHP Adblock Detector Plugin | Codehelppro