Έργα συντήρησης του οδικού δικτύου και καθαρισμού των χειμάρρων στη Σάμο

Έργα συντήρησης του οδικού δικτύου και καθαρισμού των χειμάρρων στη Σάμο

Έργα συντήρησης του οδικού δικτύου και καθαρισμού των χειμάρρων στη Σάμο, ύψους 489.000 ευρώ υπέγραψε η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου. Συγκεκριμένα, υπέγραψε τις συμβάσεις των έργων «Βελτίωση βατότητας Εθνικής Οδού Σάμου – Καρλοβάσου», προϋπολογισμού 203.000 ευρώ και «Άμεσες παρεμβάσεις αποκατάστασης ζημιών και άρσης επικινδυνότητας πρανών οδικού δικτύου Σάμου», προϋπολογισμού 60.000 ευρώ.

Στο πλαίσιο των έργων πρόκειται να εκτελεστούν εργασίες βελτίωσης, συντήρησης και ανακατασκευής των υφιστάμενων υποδομών της Εθνικής Οδού Σάμου–Καρλοβάσου, καθώς και άμεσες παρεμβάσεις αποκατάστασης σε διάφορα τμήματα του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου του νησιού που έχουν παρουσιαστεί προβλήματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.

Η συνολική προθεσμία για την περαίωση του έργου «Άμεσες παρεμβάσεις αποκατάστασης ζημιών και άρσης επικινδυνότητας πρανών οδικού δικτύου Σάμου» είναι 2 μήνες, ενώ η προθεσμία για την περαίωση του έργου «Βελτίωση βατότητας Εθνικής Οδού Σάμου – Καρλοβάσου» είναι 6 μήνες.

Τα έργα χρηματοδοτούνται από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΣΑΕΠ 088), καθώς και από τον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και θα υλοποιηθούν με την επίβλεψη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Σάμου.

Επίσης, η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου υπέγραψε συμβάσεις για τον καθαρισμό των χειμάρρων της Π.Ε. Σάμου. Ο προϋπολογισμός για τον καθαρισμό των χειμάρρων της Ανατολικής Σάμου είναι 105.124,23 ευρώ και για τη Δυτική Σάμο 121.717,23 ευρώ.

ΕΡΤ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock