2 σημαντικές τιμητικές διακρίσεις για τον Δήμο Ανατολικής Σάμου

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου, συμμετέχοντας για πρώτη χρόνια φέτος, απέσπασε δύο σημαντικές τιμητικές διακρίσεις δίνοντας το μήνυμα της επόμενης ημέρας, προκειμένου η πόλη της Σάμου να εξελιχθεί σε μια πόλη «έξυπνη» και οικονομικά βιώσιμη.

2 σημαντικές τιμητικές διακρίσεις για τον Δήμο Ανατολικής Σάμου

Με αφορμή τις διακρίσεις, ο Δήμος Ανατολικής Σάμου εξέδωσε ανακοίνωση σημειώνοντας τα εξής:
«Ο Δήμος μας μετά από τη διάσπαση αλλά και διατηρώντας τη θεσμική του συνέχεια, μέσα από δυσκολίες και κρίσεις, κατάφερε όχι μόνο να ορθοποδήσει αλλά να γίνει μια πόλη που “σκέφτεται έξυπνα”, που προνοεί και δημιουργεί ευημερία και ανάπτυξη για τους δημότες της. Για το λόγο αυτό, υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες, προκειμένου να αναδείξουν ότι ο θεσμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης οφείλει να είναι συνεχής, εξελισσόμενος και καινοτόμος.

Οι τιμητικές διακρίσεις αφορούν την Κατηγορία: Ψηφιακός Τοπικός Τουριστικός Οδηγός & Μobile Εφαρμογές, για το έργο «Καινοτόμο σύστημα ψηφιακής διαχείρισης για 120 ιστορικά κτίρια στη Σάμο και στο Άνω Βαθύ» GOLD ΒΡΑΒΕΙΟ, έργο το οποίο υποβλήθηκε από τον πρώην ενιαίο Δήμο Σάμου και υλοποιήθηκε από το Δήμο Ανατολικής Σάμου, καθώς και στην Κατηγορία Διαχείριση Ενέργειας / Energy Management απέσπασε το SΙLVER ΒΡΑΒΕΙΟ ως πρωτοπόρος Δήμος για το έργο στις «Ανοικτές Προκλήσεις Καινοτομίας του έργου BLUE DEAL».

Σε μια γεμάτη αισιοδοξία εκδήλωση, ο αντιδήμαρχος, κ. Μιχάλης Μητσός και η ειδική σύμβουλος σε θέματα ανάπτυξης και προγραμματισμού, κ. Δέσποινα Τσολακάκη, παρέλαβαν τα βραβεία Best City Awards που επιβραβεύουν την Καινοτομία και την Ποιότητα Ζωής.

Σαμιακό Βήμα

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO