Νέα Δημοκρατία: Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε ξεκάθαρη θέση υπέρ των αντιεμβολιαστών

Ανακοίνωση εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία με αφορμή ερώτηση 24 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ προς τον Υπουργό Υγείας. Η ΝΔ κατηγορεί την αξιωματική αντιπολίτευση ότι πήρε ξεκάθαρη θέση υπέρ των αντιεμβολιαστών, σχολιάζοντας ότι “η μόνη επίσημη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ είναι η γραμμή Πολάκη“.

Νέα Δημοκρατία: Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε ξεκάθαρη θέση υπέρ των αντιεμβολιαστών

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Η αυτοκριτική τελικά κάνει θαύματα. Λίγες ημέρες αφού σύνεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε παρατηρήσει ότι «δεν μπορούμε να είμαστε και με το εμβόλιο και τους αντιεμβολιαστές», επιτέλους η αξιωματική αντιπολίτευση πήρε ξεκάθαρη θέση – υπέρ των αντιεμβολιαστών.

Με σημερινή τους ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας, 24 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνουν ότι η αναστολή των ανεμβολίαστων υγειονομικών «στερείται νομικής αλλά και επιστημονικής βάσεως». Μάλιστα, δεν μένουν εκεί ισχυριζόμενοι ότι «το υγειονομικό όφελος από την απομάκρυνση των ανεμβολίαστων υγειονομικών είναι ανύπαρκτο» και ότι «ο σκοπός της προστασίας της δημόσιας υγείας θα μπορούσε να επιτευχθεί με άλλα ηπιότερα μέτρα».

Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται ότι η μόνη επίσημη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ είναι η γραμμή Πολάκη. Η γραμμή που καλούσε σε συγκεντρώσεις υπερμετάδοσης του κορωνοϊού. Η γραμμή που ισχυριζόταν ότι δεν θα έχουμε εμβόλια. Η γραμμή που χαρακτήριζε «ξεστοκάρισμα» το εμβόλιο στους νέους. Η γραμμή που αμφισβήτησε την αποτελεσματικότητα των εμβολίων.

Απέναντι σε αυτή τη γραμμή, η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη επέλεξε την υπευθυνότητα, βάζοντας την ανθρώπινη ζωή πάνω από όλα. Πήρε έγκαιρα μέτρα, στήριξε έμπρακτα πολίτες και επιχειρήσεις, υλοποίησε ένα από τα πιο άρτια συστήματα οργάνωσης εμβολιασμού, πρωτοστάτησε σε ευρωπαϊκό επίπεδο για τα ψηφιακά πιστοποιητικά. Οι πολίτες όλα αυτά τα βλέπουν, τα γνωρίζουν και στο τέλος της τετραετίας θα αξιολογήσουν το ήθος και τη στάση κάθε κόμματος, δίνοντας ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

ΕΡΤ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.