Αλέξης Τσίπρας:Τα 1.000 εκλογικά τμήματα, 1.000 ταχυδρομεία για να στείλουν τον λογαριασμό στον Μητσοτάκη

Αλέξης Τσίπρας:Τα 1.000 εκλογικά τμήματα, 1.000 ταχυδρομεία για να στείλουν τον λογαριασμό στον Μητσοτάκη

Τα 1.000 εκλογικά τμήματα την Κυριακή θα είναι 1.000 ταχυδρομεία που θα στείλουν επιστολές, που θα στείλουν τον λογαριασμό πίσω τον λογαριασμό στο Μέγαρο Μαξίμου τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξη στο Kontra Channel και υπογράμμισε ότι διαμορφώνεται κλίμα και ρεύμα πολιτικής αλλαγής που θα επιβεβαιωθεί.

«Για να υπάρξει πολιτική αλλαγή, για να υπάρξει προοδευτική διακυβέρνηση, θα πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι πρώτος και με διαφορά στις εκλογές που έρχονται. Όποιος προσδοκά την πολιτική αλλαγή θα πρέπει αν γνωρίζει ότι περνά από την πρώτη θέση του ΣΥΡΙΖΑ στις πρώτες εκλογές, της απλής αναλογικής. Αυτές θα είναι οι κρίσιμες. Δουλεύουμε για να μη χρειαστεί να υπάρξουν δεύτερες εκλογές» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Όπως είπε, δεν είναι εφικτό να υπάρξει πολιτική αλλαγή και προοδευτική κυβέρνηση αν πρώτο κόμμα είναι η κυβέρνηση. Ερωτηθείς αν βγαίνουν τα νούμερα από την πρώτη κάλπη για μία προοδευτική κυβέρνηση, απάντησε πως ναι και σημείωσε ότι «το ρεύμα της πολιτικής αλλαγής στην κάλπη θα είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που μπορείτε να φανταστείτε».

Ο Αλέξης Τσίπρας εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση, λέγοντας ότι «είναι καθεστώς αυτό που ζούμε. Καθεστώς αισχροκέρδειας, καθεστώς λεηλασίας του δημόσιου πλούτου και απελπισίας για τα λαϊκά στρώματα τους συνταξιούχους, τα νοικοκυριά, τις επιχειρήσεις».

Όπως είπε, πρόκειται για ένα καθεστώς που θέλει να διαχειριστεί τον πλούτο και τα χρήματα του Ταμείου Ανάκαμψης κατά το δοκούν. «Και θα έχουν ευθύνη όλες οι πολιτικές δυνάμεις αν το αφήσουν».

Αυγή

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
CHP Adblock Detector Plugin | Codehelppro