Οριστικά αποτελέσματα στις προεδρικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ

Η Κεντρική Εφορευτική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε τα οριστικά αποτελέσματα σε ότι αφορά την εκλογή του προέδρου του κόμματος.

Οριστικά αποτελέσματα στις προεδρικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ

Σύμφωνα με αυτά στις εσωκομματικές εκλογές ψήφισαν 152.193 άνθρωποι και εξ ‘αυτών ψήφισαν τον Αλέξη Τσίπρα 150.853 ενώ υπήρχαν 989 λευκά και 351 άκυρα.

Η καταμέτρηση της ψηφοφορίας για τη νέα Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ συνεχίζεται έως την πλήρη ενσωμάτωση των εκλογικών τμημάτων της Αττικής, όπου να θυμίσουμε ότι οι ψηφοφόροι έβαζαν μέχρι 45 σταυρούς.

Τα νέα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ανέρχονται σε 110.000, ενώ τα παλαιά ήταν 62.000 για αυτό ανακοινώθηκαν και τα 172.000 μέλη. Οι εκλογές γίνονταν με αυτοπρόσωπη εκπροσώπηση εκτός από τους ψηφοφόρους του εξωτερικού, που ψήφισαν ηλεκτρονικά και για αυτό ενδεχομένως η ΚΕΦΕ είχε μια μικρή καθυστέρηση στα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών. Κάποια λοιπόν από τα παλαιά μέλη δεν πήγαν να ψηφίσουν, δηλαδή στις εκλογές της Κεντρικής Επιτροπής ψήφισαν 40.853 άνθρωποι, αφού τα νέα μέλη δεν ψήφιζαν σε αυτή την κάλπη. Αναμένουμε τα αποτελέσματα τόσο για την δεύτερη κάλπη όσο και για την ηλεκτρονική κάλπη του καταστατικού, που αφορούσε μόνο τους συνέδρους.

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading