Κυβέρνηση Μητσοτάκη: Επικίνδυνη για την Εθνική ασφάλεια, καταστροφή για την κοινωνία

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-Ικαρίας-Φούρνων

Κυβέρνηση Μητσοτάκη: Επικίνδυνη για την Εθνική ασφάλεια, καταστροφή για την κοινωνία

Η ακρίβεια και η αισχροκέρδεια, ανεμπόδιστες και πριμοδοτούμενες από την ακροδεξιά κυβέρνηση Μητσοτάκη διαλύουν την Ελληνική κοινωνία. Η δημόσια υγεία και παιδεία πριονίζονται συστηματικά. Η δικαιοσύνη γελοιοποιείται.

Σ’ αυτό το ζοφερό τοπίο η κυβέρνηση, με επικίνδυνες και χωρίς προηγούμενο ενέργειες, ανοίγει μαύρες τρύπες και στην εθνική ασφάλεια.

Εμπλέκει όλο και περισσότερο την Ελλάδα στον πόλεμο της Ουκρανίας, στέλνοντας εν κρυπτώ οπλικά συστήματα στον Ζελένσκι, χωρίς να ενημερώσει ούτε την ελληνική βουλή, ούτε τα επιτελεία των ενόπλων δυνάμεων, ούτε κανένα αρμόδιο όργανο της πολιτείας, συνεχίζοντας την άκρως επικίνδυνη μυστική διπλωματία που εγκαινίασε ο Μητσοτάκης στις συναντήσεις του με τον Ερντογάν.

Και ενώ ο ελληνικός λαός μαθαίνει γι’ αυτές τις μυστικές αποστολές όπλων μια από τον πρόεδρο Μπάιντεν, μια από τον καγκελάριο Σολτς, αλλά ποτέ από τον πρωθυπουργό του, δεν έχουμε μάθει από πού θα λείψουν αυτά τα οπλικά συστήματα και αν δημιουργούν έλλειμμα στην εθνική ασφάλεια. Γιατί; Επειδή έτσι θέλουν ο Μητσοτάκης και η ακροδεξιά παρέα του που κυβερνούν την Ελλάδα.

Και αφού ο ανεκδιήγητος υπουργός Άμυνας Παναγιωτόπουλος κατηγορεί τα στελέχη των Ενόπλων δυνάμεων ότι διαρρέουν στρατιωτικά μυστικά, το μαύρο σύστημα της προπαγάνδας επιτίθεται στον βουλευτή Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μπουρνούς επειδή, άκουσον, τόλμησε να ρωτήσει το αυτονόητο: Αν αυτές οι απανωτές αποστολές όπλων, αδυνατίζουν την άμυνα των ακριτικών νησιών.

Το μέγα θέμα είναι ότι όλοι αυτοί οι χειρισμοί της ακροδεξιάς κυβέρνησης δεν είναι μόνο γελοίοι, είναι εξαιρετικά επικίνδυνοι για την επιβίωση της πατρίδας.

Επιβάλλουν την φτωχοποιηση της κοινωνίας, ενθαρρύνοντας την κερδοσκοπία, κατεδαφίζουν το κοινωνικό κράτος, γελοιοποιούν τη δικαιοσύνη και, εν κρυπτώ, υποσκάπτουν την εθνική άμυνα , θέτοντας εν τέλει σε κίνδυνο την εδαφική ακεραιότητα της χώρας. Και δυστυχώς, η ακροδεξιά της Ελλάδας έχει πλούσια παράδοση σε εθνικές τραγωδίες.

Αυτή η κυβέρνηση είναι επικίνδυνη για τη χώρα, καταστροφική για την κοινωνία και τη δημοκρατία. Πρέπει να φύγει!

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO