Ακρόαση για Χειμερινή Παράσταση στο Κολοσσαίον της Θεσσαλονίκης

Ακρόαση για Χειμερινή Παράσταση στο Κολοσσαίον της Θεσσαλονίκης

Η Kolossaion Productions και ο σκηνοθέτης Νικορέστης Χανιωτάκης καλούν σε ακρόαση άνδρες και γυναίκες επαγγελματίες ηθοποιούς έως 40 ετών για τη νέα θεατρική παραγωγή “Λούκυ Λουκ”, η οποία θα παρουσιαστεί τη θεατρική σεζόν 2022-2023, σε βραδινές παραστάσεις, στο θέατρο ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΝ στη Θεσσαλονίκη στη συνέχεια στην Αθήνα και σε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Οι πρόβες για την παράσταση θα ξεκινήσουν άμεσα.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να αποστείλουν έως και την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022, ηλεκτρονικά στο audition@kolossaion.com βιογραφικό σημείωμα και 2 πρόσφατες φωτογραφίες (ολόσωμη & κοντινή προσώπου), με θέμα Ακρόαση Λούκυ Λουκ.

Στην ακρόαση θα κληθούν ηθοποιοί, κατόπιν αξιολόγησης των βιογραφικών από τον σκηνοθέτη. Εκτός από την υποκριτική, που είναι το σημαντικότερο κριτήριο, η ικανότητα στο τραγούδι και στον χορό θα παίξουν επίσης σημαντικό ρόλο.

Οι ειδοποιήσεις σχετικά με τη συμμετοχή ή όχι στην ακρόαση θα σταλούν έως τις 25 Ιουνίου 2022. Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη στο θέατρο ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΝ, την Δευτέρα 27 και την Τρίτη 28 Ιουνίου. Οι επιλεγμένοι ηθοποιοί θα ειδοποιηθούν με αναλυτικό e-mail από τον σκηνοθέτη για το τι θα χρειαστεί να ετοιμάσουν πριν έρθουν στην ακρόαση.

 2 total views,  1 views today

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock