Αντίστροφη μέτρηση για το κολυμβητήριο του Ολυμπιακού

Το βράδυ της Τρίτης αναμένεται να αποδειχθεί ιστορικό για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό καθώς υπογράφηκε με το ΣΕΦ το συμβόλαιο μίσθωσης έκτασης στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου προκειμένου ο σύλλογος να αποκτήσει το δικό του υπερσύγχρονο κολυμβητήριο.

Αντίστροφη μέτρηση για το κολυμβητήριο του Ολυμπιακού

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

“Υπογράφηκε σήμερα μεταξύ της Διοίκησης του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και του Συλλόγου μας, το συμβόλαιο μίσθωσης έκτασης στον περιβάλλοντα χώρο του

Σ.Ε.Φ. για την κατασκευή Κέντρου Υδάτινου Αθλητισμού Και Πολιτισμού, το οποίο θα περιλαμβάνει:
– Πισίνα Ολυμπιακών διαστάσεων.
– Βοηθητική Δεξαμενή.
– Συνεδριακό Κέντρο.
– Βοηθητικούς χώρους”.

Λίγο μετά τις υπογραφές ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης δήλωσε:

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι καθώς σήμερα, πραγματοποιήθηκε ένα σημαντικό βήμα προς την οριστική επίλυση ενός χρόνιου προβλήματος, που αντιμετώπιζε ο Ολυμπιακός. Ένα όνειρο πολλών δεκαετιών, γίνεται σήμερα πραγματικότητα και είμαστε χαρούμενοι και υπερήφανοι, που γίναμε μέρος αυτής της διαδικασίας. Τα κορυφαία στην Ευρώπη, τμήματά μας τα οποία ανελλιπώς τροφοδοτούν τις Εθνικές μας ομάδες, οφείλουν να προπονούνται και να αγωνίζονται σε ανάλογες εγκαταστάσεις, αντάξιες των πολλών επιτυχιών που έχουν προσφέρει στη χώρα μας.

Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μεθοδικά για να προχωρήσουμε στα επόμενα στάδια της υλοποίησης αυτού του πολύ σπουδαίου έργου. Ελπίζουμε ότι αυτή η κίνηση θα συμβάλει στην ανάπτυξη όλων των υδάτινων αθλημάτων τόσο στην Πειραιά, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα».

Από την πλευρά της η πρόεδρος του ΣΕΦ, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, δήλωσε:

«Σήμερα, έγινε ένα ακόμη βήμα προς την κατεύθυνση της ολοκλήρωσης του Κέντρου Υδάτινου Αθλητισμού και Πολιτισμού (Κ.ΥΔ.Α.Π.) στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου.

Η κατασκευή του νέου κολυμβητηρίου θα δώσει την ευκαιρία σε χιλιάδες αθλητές του υδάτινου στίβου να προπονούνται σε συνθήκες αντάξιες των επιδόσεων και των επιτυχιών που συστηματικά μας χαρίζουν απλόχερα.

Τέλος, είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που δίνουμε, επιτέλους, λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα. Πλέον, ενωμένοι για τον υδάτινο αθλητισμό, προχωράμε. Προχωράμε μπροστά, προχωράμε μαζί».

DOCUMENTO

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock