Μαθήματα ιστιοπλοΐας για τους επισκέπτες της Ικαρίας

Ο Ναυτικός όμιλος Ικαρίας, σε ανάρτησή του στο facebook αλλά και στη σελίδα του, γνωστοποιεί ότι προσφέρει μαθήματα ιστιοπλοΐας στους επισκέπτες του νησιού. Τα μαθήματα γίνονται σε συνδυασμό με ιστιοπλοϊκές εκδρομές στους Φούρνους και όχι μόνο.

Μαθήματα ιστιοπλοΐας για τους επισκέπτες της Ικαρίας

Ο Ναυτικός όμιλος συνεργάζεται με τους ανθρώπους της ikarias-actvities και προσφέρει σε όλους, που εξερευνούν την Ικαρία, καλύτερη πρόσβαση στη θάλασσα. Με αυτό τον τρόπο όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να τα συνδυάσετε με τα ταχύρρυθμα μαθήματα ιστιοπλοΐας και μια ιστιοπλοϊκή εκδρομή στους Φούρνους, έτσι ώστε να αισθάνεστε ασφαλείς στη θάλασσα. Τα μαθήματα, βέβαια για όσους ενδιαφέρονται για τις εκδρομές μόνο, δεν είναι υποχρεωτικά.

Ο N.O.I. προσφέρει τους έμπειρους καπετάνιους του, οι οποίοι θα σας οδηγήσουν με ασφάλεια μέσα στο Ικαριακό πέλαγος και θα σας μεταφέρουν όχι μόνο στους Φούρνους, αλλά και σε κρυφά μέρη της Ικαρίας, στα οποία δεν μπορείτε να φτάσετε με αυτοκίνητο. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε εκπληκτικά τοπία στην Ικαρία και στους Φούρνους και να θαυμάσετε την ομορφιά των Φούρνων και το νόστιμο φαγητό τους.

Διάρκεια μαθημάτων: 10 ώρες

Αριθμός συμμετεχόντων: έως 8 άτομα (παρακαλούμε να μας ενημερώσετε, αν θα έχετε
παιδιά μαζί σας)

Για περισσότερες πληροφορίες (τιμές, διαθεσιμότητα κ.λπ.) επικοινωνήστε απευθείας με την Ikaria-Activities στο τηλέφωνο +30 698-581-1642 ή στο e-mail: info@ikaria-activities.com

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading