Παρακολουθούν και τον Μουτζούρη;

Αίσθηση έχει προκαλέσει με τη συνέντευξή του στον συνάδελφο Γιάννη Σινάνη, (Lesvosnews) ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κωνσταντίνος Μουτζούρης, όπου άφησε υπονοούμενο για δική του παρακολούθηση, αστειευόμενος μεν, αλλά λέγοντας σοβαρά πράγματα δε.

Παρακολουθούν και τον Μουτζούρη;

Στο σημείο που αναφέρεται στο θέμα είπε «Ε βέβαια με παρακολουθούν» και στη συνέχεια χαιρέτησε κοιτώντας προς την κάμερα: «Γεια σας παιδιά που με παρακολουθείτε» με περιπαιχτικό ύφος ο περιφερειάρχης.

«Αν οι 50 Υπουργοί και οι 13 περιφερειάρχες δεν παρακολουθούνται ποιος παρακολουθείτε;» τόνισε και στη συνέχεια πρόσθεσε: «δεν το εγκρίνω, αλλά είμαι βέβαιος ότι γινόντουσαν, τις καταδικάζω».

Δείτε τι ακριβώς είπε

Πάνω στο θέμα αυτό ο υποψήφιος περιφερειάρχης, Σταμάτης Μαλέλης , έκανε την εξής δήλωση:

Η δήλωση του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κου Μουτζούρη, κατά τη διάρκεια χθεσινής του συνέντευξης ότι είναι βέβαιος πως  παρακολουθείται από την ΕΥΠ είναι ιδιαιτέρως σημαντική .

Η αρμόδια Επιτροπή της Βουλής πρέπει αμέσως να καλέσει τον κύριο  Μουτζούρη, που είναι αιρετός αξιωματούχος σε ευαίσθητη περιοχή, να καταθέσει τα στοιχεία των καταγγελιών του.

Τα θεσμικά ζητήματα είναι ιδιαιτέρως σοβαρά και πρέπει να αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο και από τους καταγγέλλοντες και από την Πολιτεία. 

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.