Ικαρία: εξ΄αφορμής το Καρκινάγρι…

Γράφει η Χαρούλα Κοτσάνη

Ικαρία: εξ΄αφορμής το Καρκινάγρι…
Φωτογραφία από το αντίστοιχο άρθρο της Ικαριακής Ραδιοφωνίας που αναφέρεται στην ερώτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης Ικαρίας

κ.κ. της πλειοψηφίας ΔΗΜΟΥ ΙΚΑΡΙΑΣ έχετε πάρει όπως φαίνεται, εδώ και καιρό, τον επικίνδυνο (για σας) υπεροπτικό κατήφορο της «αλαζονείας» μιας ξεφτισμένης πλέον εξουσιαστικής φθίνουσας δύναμης όση σας έχει ακόμα απομείνει ως το τέλος της θητείας!

Μόνο έτσι μπορώ να ερμηνεύσω το ύφος της απάντησής σας σε έναν εκπρόσωπο της Δημοτικής μειοψηφίας του ΔΗΜΟΥ που σας έθεσε ερωτήματα για το σχολείο Καρκιναγρίου, κυρίως ως προς την οικονομική διαχείριση των αναγκαίων επισκευών. Εκτός κι αν έχετε πάρει κάποια απόφαση με την δική σας ψήφο η οποία να απαγορεύει κάθε άσκηση κριτικής ή διατύπωση ερωτημάτων, είναι κι αυτό μια «στάση» που μπορεί να ερμηνεύσει όχι όμως και να δικαιολογήσει συμπεριφορές πρωτίστως πολιτικές…

Κάνω γνωστό εξ΄ αρχής ότι δεν με ενδιαφέρουν οι κομματικές αναφορές των εμπλεκομένων αρκετούς απ΄ τους οποίους ούτε καν γνωρίζω… και ακόμα ο κ. Κόχυλας δεν έχει καμία ανάγκη υπεράσπισης και ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ… άλλωστε η παράταξη του κρίθηκε στις τελευταίες εκλογές… όμως το ύφος της απάντησης των υπευθύνων από την πρώτη κιόλας παράγραφο είναι τουλάχιστον απορριπτέο από κάθε πολίτη ανεξαρτήτου πολιτικού ή ιδεολογικού χώρου. Αντιγράφω λέξη – λέξη:

 << κ. Κόχυλα μας εκπλήσσει το ερώτημά σας για το Δ. Σχ. Καρκιναγρίου, για το οποίο ερώτημα, αντιλαμβανόμαστε πως βρίσκεται στα πλαίσια πολιτικής σκοπιμότητας κι όχι αληθινού ενδιαφέροντος, αν κι εκπαιδευτικός>>. Σε ελεύθερη μετάφραση: «δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς μήτε να ρωτάς, εφόσον κρύβεις πολιτική σκοπιμότητα αν και εκπ/κός»!!!

Ο απαξιωτικός χαρακτηρισμός που προσπαθείτε να δώσετε είναι και α-νόητος και προσβλητικός! Μάθετε πως οι εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων, οι Δάσκαλοι δηλαδή των παιδιών σας είναι αυτοί που κράτησαν και κρατούν την ΠΑΙΔΕΙΑ, που νοιάστηκαν και νοιάζονται για το «σχολειό» από κάθε μετερίζι σε κάθε εποχή και με κάθε κόστος! 

Όσο για την καθησυχαστική σας απάντηση πως και αυτό θα το φτιάξετε (όπως και τα υπόλοιπα να υποθέσω)… το αφήνω στην κρίση των συμπατριωτών μας…

Συμπέρασμα: η ΙΚΑΡΙΑ κι ο ελεύθερος στο φρόνημα λαός της, αξίζουν καλύτερο μέλλον που θα αγωνιστούμε σαν έρθει η ώρα όλοι οι Δημοκράτες Ικάριοι και Ικάριες να το χτίσουμε μακριά από τις αγκυλώσεις του χθες και πέρα από την δυστοπία του σήμερα ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΥΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ!

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading