Ενημερωτική εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού από το Βοστάνειο Νοσοκομείο

Ο Οκτώβριος έχει καθιερωθεί ως μήνας πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, με σκοπό την αφύπνιση του γυναικείου πληθυσμού, τη συγκέντρωση πόρων για έρευνα, πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία, της πιο συχνά εμφανιζόμενης κακοήθειας στις γυναίκες.

Ενημερωτική εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού από το Βοστάνειο Νοσοκομείο

Ειδικότερα η 25η Οκτωβρίου έχει ορισθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού και στο πλαίσιο της ενημέρωσης, το Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης «ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ» διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Ευαισθητοποίηση και ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022, 11:30 π.μ., στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Νοσοκομείου (πρώην αίθουσα εμβολιαστικού κέντρου).

Ομιλητές στην εκδήλωση είναι:

Παναγιώτης ΠΡΟΒΕΤΖΑΣΙατρός Μαιευτήρας – Γυναικολόγος, Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Λέσβου, με θέμα «Η σημασία της πρόληψης και έγκαιρης αντιμετώπισης του καρκίνου του μαστού».

Ευστράτιος ΚΟΥΣΚΟΣΙατρός Διευθυντής Χειρουργικής  κλάδου Ε.Σ.Υ. του Γ.Ν. Μυτιλήνης με θέμα «Διαγνωστικά μέσα και χειρουργική αντιμετώπισή του– δυνατότητες του Γενικού Νοσοκομείου «ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ»».

Ματθαίος ΛΟΓΟΘΕΤΗΣΕπικουρικός Ιατρός Επιμελητής  Παθολογικής Ογκολογίας του Γ.Ν. Μυτιλήνης με θέμα «Θεραπευτική αντιμετώπισή του».

Στέλλα ΣΠΥΡΟΥΨυχολόγος Γ.Ν. Μυτιλήνης «ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ» με θέμα «Οι επιπτώσεις στην ψυχική υγεία ασθενών – ρόλος της οικογένειας στην ενδυνάμωσή τους».

ΕΡΤ

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock