Δύο ηλικιωμένοι νεκροί από πυρκαγιά σε σπίτι στο Καρλόβασι Σάμου

Δυο υπερήλικες, ένας άνδρας 90 ετών και μια γυναίκα 80 ετών, βρέθηκαν απανθρακωμένοι σήμερα στις 6 το πρωί μέσα στη μονοκατοικία όπου διέμεναν στο Μεσαίο Καρλόβασι της Σάμου.

Δύο ηλικιωμένοι νεκροί από πυρκαγιά σε σπίτι στο Καρλόβασι Σάμου

Η φωτιά ξεκίνησε από αδιευκρίνιστη μέχρι στιγμής αιτία στην κουζίνα του σπιτιού τους και γρήγορα επεκτάθηκε κατακαίοντας την.

Για την κατάσβεση επιχείρησαν 20 πυροσβέστες με εννέα οχήματα και παρόλες τις προσπάθειες τους η φωτιά κατάφερε να κάψει ολοσχερώς την κατοικία εσωτερικά.

Οι πυροσβέστες βρέθηκαν μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα όταν αντίκρισαν στον χώρο της κουζίνας αποτεφρωμένο τον άνδρα και στο μπάνιο του σπιτιού την σύζυγό του νεκρή από αναθυμιάσεις. Η φωτιά έσβησε μετά από δυο ώρες περίπου και μετά από μεγάλη μάχη που έδωσαν οι πυροσβέστες για να μην εξαπλωθεί η φωτιά στα διπλανά σπίτια.

Η κόρη του ηλικιωμένου ζευγαριού, μεταφέρθηκε με εγκαύματα στο νοσοκομείο, και βρίσκεται εκτός κινδύνου. Στην προσπάθεια να περιορίσει την φωτιά, υπέστη εγκαύματα στο χέρι και δύσπνοια λόγω του πυκνού καπνού.

Για τα αίτια της φωτιάς διενεργεί προανάκριση το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής, ενώ θα ακολουθήσει πραγματογνωμοσύνη για τον προσδιορισμό των συνθηκών του τραγικού περιστατικού.

Πληροφορίες από την ΕΡΤ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading