Tips για έξυπνους παίκτες στο ποδοσφαιρικό στοίχημα

<strong>Tips για έξυπνους παίκτες στο ποδοσφαιρικό στοίχημα</strong>

Το ποδόσφαιρο θεωρείται ο βασιλιάς των σπορ με εκατομμύρια φανατικούς οπαδούς σε κάθε μεριά του πλανήτη. Αδιαμφισβήτητα αποτελεί τον κορυφαίο στοιχηματικό προορισμό για τους παίκτες που ασχολούνται με το online στοίχημα και όχι μόνο. Από την πλευρά τους οι εταιρίες φροντίζουν να διατηρούν το ποδόσφαιρο στην κεντρική τους σελίδα υποδεικνύοντας με τον τρόπο τους πως στοίχημα και ποδόσφαιρο είναι δύο έννοιες άρρηκτα συνδεδεμένες μεταξύ τους. Εδώ η τύχη δεν έχει μεγάλη σημασία. Ο έξυπνος παίκτης  χρησιμοποιεί τα εργαλεία που του προσφέρει η τεχνολογία και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί στο έπακρο κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται στο παιχνίδι του. Κάποιες από τις παρακάτω συμβουλές θα βοηθήσουν και εσάς να εξελίξετε τον τρόπο που αντιμετωπίζατε μέχρι σήμερα το στοίχημα.

Λογαριασμός σε πολλές εταιρίες και σύγκριση αποδόσεων

Ο σκληρός ανταγωνισμός ανάμεσα στις στοιχηματικές εταιρίες δημιουργεί ένα σημαντικό πλεονέκτημα για τον παίκτη που διατηρεί ενεργούς λογαριασμούς σε περισσότερους από έναν bookmakers. Στην προσπάθειά τους να προσελκύσουν την προσοχή των παικτών οι εταιρίες χαμηλώνουν κατά περίσταση τη γκανιότα σε αρκετές αναμετρήσεις αυξάνοντας παράλληλα τις πιθανότητες για νίκη από την πλευρά μας. Για τον λόγο αυτό θα πρέπει να κάνουμε πάντα μία σύγκριση στις αποδόσεις πριν τοποθετήσουμε ένα στοίχημα.

Για τους πιο έμπειρους παίκτες στο στοίχημα live η σύγκριση αυτών των αποδόσεων θα φέρει στην επιφάνεια sure bets και εξασφαλισμένα κέρδη πριν ακόμα την ολοκλήρωση των αναμετρήσεων. Πρόκειται για κενά στο σύστημα που χρειάζεται αρκετή προσπάθεια για να το εντοπίσετε αλλά αξίζει τον κόπο να το προσπαθήσετε.

Σωστή διαχείριση του ταμείου

Οφείλουμε να αντιμετωπίζουμε το στοίχημα σε οποιαδήποτε μορφή του ως ένα παιχνίδι και όχι ως τον τρόπο να εξασφαλίσουμε ένα έξτρα εισόδημα. Εδώ δεν υπάρχουν σίγουρα ή άχαστα πονταρίσματα. Υπάρχει μόνο η σωστή διαχείριση των χρημάτων μας και φυσικά η ψύχραιμη αντιμετώπιση των χαμένων στοιχημάτων. Άλλωστε στη νίκη κανένας δεν παθαίνει tilt διακινδυνεύοντας να τινάξει τον προϋπολογισμό του στον αέρα. Ο καλός παίκτης έχει την ευχέρεια να διαχειριστεί σωστά τα διαθέσιμα χρήματα στον στοιχηματικό του λογαριασμό. Μπορεί με ψυχραιμία να εφαρμόσει μία συγκεκριμένη στρατηγική που σε βάθος χρόνου μπορεί να αποφέρει κέρδη έστω και σε μικρό βαθμό. Οι σπασμωδικές κινήσεις είναι βέβαιο πως θα σας φέρουν σε αδιέξοδο.

Είναι γεγονός πως οι περισσότεροι παίκτες γλυκαίνονται στην ιδέα της νίκης, τοποθετώντας εκ νέου τα κέρδη τους σε ένα ακόμα στοίχημα. Εδώ θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Μείνετε σταθεροί στην στρατηγική σας και αποταμιεύστε μέρος από τα κέρδη σας. Ακολουθήστε ένα σταθερό ποντάρισμα και μην προσπαθείτε διαρκώς να χτίσετε ένα σερί νικών με επανωτά πονταρίσματα. Το διάστημα που μεσολαβεί ανάμεσα σε δύο στοιχήματα λειτουργεί πάντα υπέρ σας καθώς βρίσκετε τον χρόνο να ξεκουράσετε το μυαλό σας και να πάρετε καθαρές αποφάσεις.

Value bets και tipsters

Η εξοικείωση με τις αποδόσεις θα σας δώσουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα στο στοίχημα. Θα πρέπει να έχετε υπόψη σας πως οι αποδόσεις σε κάθε αναμέτρηση προκύπτουν από τον bookmaker και τις περισσότερες φορές κρύβουν παγίδες. Μελετήστε ένα παιχνίδι και προσπαθήστε να μπείτε στη διαδικασία να βάλετε τις δικές σας αποδόσεις βάσει των πιθανοτήτων που έχει κάθε ομάδα στη νίκη. Με τον τρόπο αυτό θα δείτε αν το στοίχημα που θέλετε να τοποθετήσετε έχει αξία ή αν είναι value bet σύμφωνα με την ορολογία που χρησιμοποιούν οι μυημένοι στο είδος. Αποφύγετε τα blind bets που βασίζονται σε ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ή το οπαδικό σας συναίσθημα. Ακόμα και οι tipsters που ανεβάζουν προγνωστικά στο διαδίκτυο θα πρέπει να ελέγχονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να τσεκάρουμε σε ποιο βαθμό μπορούμε να τους ακολουθήσουμε. 

Όρια στοιχηματισμού και υπεύθυνο παιχνίδι

Ο καλός παίκτης του στοιχήματος βάζει πάντα όρια στο παιχνίδι του. Βάζει όρια μάλιστα πριν ξεκινήσει να παίζει  και όχι μετά από μεγάλες νίκες ή ήττες. Ο υπεύθυνος στοιχηματισμός είναι μία πρακτική που έχει σκοπό να προστατέψει τον παίκτη από τα αναπάντεχα tilt. Ακολουθήστε τις οδηγίες και αποφύγετε ακρότητες στο παιχνίδι σας. Μείνετε μέσα στα όρια που έχετε θέσει και επιτρέπει κυρίως το πορτοφόλι σας. Άλλωστε μιλάμε για ένα παιχνίδι και όχι για έναν τρόπο επιβίωσης.

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock