Ερώτηση της ΛΑΣ Ικαρίας για τα έργα αναβάθμισης των αθλητικών υποδομών της Δ.Ε Ραχών

Ερώτηση που υπογράφει ο Σωτήρης Κόχυλας

Ερώτηση της ΛΑΣ Ικαρίας για τα έργα αναβάθμισης των αθλητικών υποδομών της Δ.Ε Ραχών

Κύριε δήμαρχε, όπως θυμάστε σε προηγούμενες ερωτήσεις μας (1644/7-4-2022& 2665/31-5-2022) ζητούσαμε ενημέρωση για τα έργα που δήμος Ικαρίας είχε εξασφαλίσει χρηματοδότηση και αφορούν την βελτίωση των αθλητικών υποδομών.

Με δεδομένο ότι και αυτέςοιερωτήσεις δεν απαντήθηκαν επανερχόμαστε υποβάλλοντας ξανά τα σχετικά ερωτήματα που αφορούν την Δ.Ε Ραχών και δεν γνωρίζουμε κάποια σχετική εξέλιξη.

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι μετά από προσπάθεια της προηγούμενης διοίκησης,έχει εξασφαλιστεί για την αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών στην Δ.Ε Ραχών από το Π.Δ.Ε  της Περιφέρειας Β. Αιγαίου χρηματοδότηση  για τα έξης έργα :

  • Εγκατάσταση μεταλλικών κερκίδων στο  γήπεδο Ραχών» Π/Υ  40.000€.
  • «Τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο Ραχών» Π/Υ 250.000€

Παράλληλα από το Πρόγραμμα CLLD/LEADER, έχει εξασφαλιστεί χρηματοδότηση συνολικού προϋπολογισμού 200.000€ για το έργο «Κατασκευή γηπέδου 5χ5 Αγ. Πολύκαρπου».

Για κάποια από αυτά έχουν κινηθεί σχετικές διαδικασίες, ωστόσο μέχρι σήμερα (3 χρόνια μετά ) δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα κανένα.

Πρόβλημα τέλος υπάρχει και με την κατασκευή της υποδομής για τον αναγκαίο φωτισμό του δημοτικού γηπέδου.

Με δεδομένο ότι οι μέχρι σήμερα ερωτήσεις προς την διοίκηση του Δήμου δεν έχουν πάρει καμία απάντηση, παρακαλούμε να ενημερώσετε το Δ.Σ για τα εξής :

  • Σε ποιο στάδιο βρίσκεται η εξέλιξη κάθε έργου ?
  • Γιατί δεν έχουν κινηθεί καν  οι διαδικασίες δημοπράτησης ορισμένων ?
  • Ποιο  είναι το χρονοδιάγραμμα των ενεργειών του δήμου?
  • Από πού θα χρηματοδοτηθεί : α)ηκατασκευή της υποδομής, β) η προμήθεια των πυλώνων, γ) η τοποθέτηση του φωτισμού του δημοτικού γηπέδου Ραχών?
  • Πότε και πως θα κινηθούν οι διαδικασίες για την αναγκαίαυποδομή για τον φωτισμό του δημοτικού γηπέδου?

Την ίδια στιγμή καμιά εξέλιξη δεν γνωρίζουμε που να αφορά την προσπάθεια δημιουργίας του αναγκαίου 2ου κλειστού Γυμναστηρίου στην Ικαρία, πρόταση που υποβλήθηκε την προηγούμενη δημοτική περίοδο και διασφαλίστηκαν αρχικά από την προηγούμενη κυβέρνηση 1.639,330€ από το Πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων.

Παρακαλούμε να ενημερώσετε το Δ.Σ για τις ενέργειες που έχετε κάνει (με κοινοποίηση σχετικών εγγράφων), τι απάντηση πήρατε και αν υφίσταστε ακόμη η αρχική χρηματοδότηση?

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock