Κατάρ – Εκουαδόρ 0-2

Το Εκουαδόρ έδωσε σκληρό μάθημα ρεαλισμού στο Κατάρ στην πρεμιέρα του Μουντιάλ, καθώς επικράτησε με όχι τόσο εκπληκτικό ποδόσφαιρο, και πήρε το προβάδισμα στον ρπώτο όμιλο της διοργάνωσης.

Κατάρ – Εκουαδόρ 0-2

Ίσως είναι από τις πρώτες φορές που η οικοδέσποινα ηττάται στην πρεμίερα αυτής της διοργάνωσης. Τα γκολ του αγώνα σημειώθηκαν από τον Ένερ Βαλένσια (16′,31′). Η αλγεινή πάντως εικόνα του Κατάρ ανάγκασε τους ένθερμους (στο ξεκίνημα) οπαδούς του να αδειάσουν κατά χιλιάδες τις κερκίδες στο ημίχρονο, τη στιγμή που το αποτέλεσμα έμοιαζε σφραγισμένο υπέρ του καθόλα κυρίαρχου Εκουαδόρ. Το Εκουαδόρ βλέπετε είχε βάλει και τα δυο του γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Κάπως έτσι ξεκινάει η κορυφαία διοργάνωση…

Δείτε τη ροή του αγώνα

Οι συνθέσεις

Κατάρ (Φέλιξ Σάντσες): Αλσίμπ, Κούκι, Χισάμ, Χασάν, Μιγκέλ, Χατέμ, Αλ Χαϊντός (72΄Γουάντ), Μπουντιάφ, Αημέντ, Αφίφ, Αλί (72΄Μουντάρι)

Εκουαδόρ (Γκουστάβο Αλφάρο): Γκαλίντες, Πρεσιάδο, Τόρες, Χινκάπιε, Εστουπινιάν, Ιμπάρα (68΄Σαρμιέντο), Πλάτα, Καϊσέδο (90΄Φράνκο) , Μέντες, Εστράδα (90΄Ροντρίγκες), Βαλένσια (77΄Σιφουέντες)

Δείτε το πρόγραμμα και τις βαθμολογίες του Μουντιάλ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading