Πορτογαλία-Γκάνα 3-2

Σήμερα σκόραρε ο Ρονάλντο και έγινε ο πρώτος παίκτης που έχει σκοράρει σε πέντε μουντιάλ. Ο ρονάλντο που έδωσε την νίκη στην εθνική ομάδα της χώρας του έναντι μιας πολύ καλής Γκανάς.

Πορτογαλία-Γκάνα 3-2
Ο Ρονάλντο έγραψε ιστορία

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς γκολ με μια όμως πολύ καλή ευκαιρία για γκολ από τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως μπήκαν όλα τα γκολ του αγώνα με τον χορό να ανοίγει εκ μέρους των Πορτογάλων από τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο 65′ και να ακολουθεί η ισοφάριση από τον Αγιού στο 73′ και έπειτα δυο γρήγορα γκολ από την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας στο 78′ με τον Φέλιξ και στο 80′ με τον Λεάο. Η Γκανά το μόνο που κατάφερε να κάνει ήταν να μειώσει το σκορ στο 89′ με τον Μπουκαρί.

Δείτε τη ροή του αγώνα

Οι συνθέσεις

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Κόστα, Κανσέλο, Ντίας, Ντανίλο, Γκερέιρο, Νέβες (77′ Λεάο), Οτάβιο (56′ Καρβάλιο), Φερνάντες, Φέλιξ (88′ Παλίνια), Ρονάλντο (88΄Ζοάο Μάριο), Μπερνάρντο Σίλβα (88′ Ράμος)

ΓΚΑΝΑ: Ζίγκι, Αμαρτέι, Σεϊντού (67′ Λάμντεϊ), Εντζικού (92′ Σεμένιο), Σαλισού, Μπάμπα, Σαμέντ (92′ Κίερεχ), Πάρτεϊ, Κούντους (76′ Μπουκαρί), Γουίλιαμς, Α. Αγιού (77′ Ζ. Αγιού)

Δείτε το πρόγραμμα και τις βαθμολογίες του Μουντιάλ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading