Αυτή είναι η πρώτη ασύρματη 4Κ OLED τηλεόραση στον κόσμο

Αυτή είναι η πρώτη ασύρματη 4Κ OLED τηλεόραση στον κόσμο

Αν και συνήθως οι μεγάλες και εντυπωσιακές ανακοινώσεις κατά την διάρκεια των εκθέσεων γίνονται από τους συνήθεις υπόπτους, δηλαδή τις μεγάλες εταιρείες, υπάρχουν και εκείνες οι φορές που μικρότερα ονόματα κλέβουν τα φώτα της παράστασης. Στην προκειμένη περίπτωση η Displace, μία νέα start up εταιρεία, έκανε την έκπληξη παρουσιάζοντας την πρώτη πλήρως ασύρματη 4K τηλεόραση OLED τηλεόραση στον, κόσμο με διαγώνιο 55 ιντσών.

Αντίθετα με τις συμβατικές τηλεοράσεις που απαιτούν σύνδεση με το ρεύμα για να τροφοδοτηθούν η τηλεόραση της Displace χρησιμοποιεί το δικό της σύστημα μπαταριών, τέσσερις ανά τηλεόραση, οι οποίες προσφέρουν αυτονομία μέχρι και 180 ωρών. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να βλέπεις τις αγαπημένες σου σειρές και ταινίες για 6 ώρες κάθε μέρα για ένα μήνα, πριν χρειαστεί να ξαναφορτίσεις τις μπαταρίες, οι οποίες μάλιστα υποστηρίζουν και λειτουργία hot-swap, δηλαδή αντικατάστασης εν ώρα λειτουργίας.

Παράλληλα, η τηλεόραση της Displace διαθέτει και ένα πρωτοποριακό σύστημα τοποθέτησης στον τοίχο, καθώς χρησιμοποιεί τεχνολογία active-loop vacuum, με την μονάδα να βεντουζάρει πρακτικά σε οποιαδήποτε λεία επιφάνεια, είτε μιλάμε για τοίχο ή ακόμα και για παράθυρο. Έτσι δεν χρειάζεται ούτε να τρυπήσεις τον τοίχο σου, ούτε να εγκαθιστάς ειδικές βάσεις στήριξης. Σε αυτό βοηθάει πολύ και το χαμηλό βάρος της τηλεόρασης που δεν ξεπερνάει τα 5 κιλά.

Τα πρωτοπορικά χαρακτηριστικά δεν σταματούν εδώ, αφού αν το επιθυμείς μπορείς να συνδυάσει μέχρι και τέσσερις μονάδες των 55 ιντσών για να σχηματίσεις μία νέα τηλεόραση με διαγώνιο 110 ίντσες και ανάλυση 16Κ. Ακόμα και ο έλεγχος της τηλεόρασης πραγματοποιείτε με αντισυμβατικό τρόπο, μέσω της αφής, αν είστε κοντά στην οθόνη ή με gestures και φωνητικές εντολές από την άνεση του καναπέ σου.

Για όλα αυτά η τηλεόραση ενσωματώνει μικρόφωνο και κάμερα 4Κ με τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου και τεχνολογία υπολογιστικής όρασης -για να μπορεί να αναγνωρίζει και να εφαρμόζει προσωπικές ρυθμίσεις ανάλογα με το ποιος παρακολουθεί. Αν τώρα ανησυχείς για την ιδιωτικότητα σου, η κάμερα μπορεί να απενεργοποιηθεί με ένα πλήκτρο στο πάνω μέρος της τηλεόρασης για την προστασία του απορρήτου.

Αν αναρωτιέσαι τώρα που είναι όλα τα ηλεκτρονικά και οι συνδέσεις, όλα αυτά ενσωματώνονται σε μία ξεχωριστή εξωτερική μονάδα, την οποια μπορείς να τοποθετήσεις/κρύψεις όπου θες για να μην φαίνονται καθόλου καλώδια. Η επικοινωνία της μονάδας με την τηλεόραση γίνεται μέσω Wi-Fi 6E, ενώ χρησιμοποιεί επεξεργαστή AMD και κύκλωμα γραφικών NVIDIA για να παρέχει όλη την εμπειρία που περιμένεις από μία σύγχρονη smart TV.

Αν σου περισσεύουν $3.000, η τηλεοραση της Displace είναι ήδη διαθέσιμη για προ-παραγγελία στην επίσημη ιστοσελίδα, με την εταιρεία να τονίζει ότι σε αυτή τη φάση θα παραχθούν μόνο 100 μονάδες, με τις αποστολές να ξεκινούν στα τέλη του 2023.

neolaia.gr

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock