«Έφυγε» ο δημοσιογράφος του «Ριζοσπάστη» Φώτης Κοντόπουλος

«Έφυγε» ο δημοσιογράφος του «Ριζοσπάστη» Φώτης Κοντόπουλος

Έφυγε σήμερα πρόωρα από τη ζωή ο Φώτης Κοντόπουλος, επί 30 σχεδόν χρόνια δημοσιογράφος του «Ριζοσπάστη», νικημένος από τον καρκίνο, με τον οποίο πάλεψε για μεγάλο διάστημα.

Ο Φώτης Κοντόπουλος γεννήθηκε το 1975 στην Αθήνα και από τα μαθητικά του χρόνια οργανώθηκε στην ΚΝΕ. Τελειώνοντας μια ιδιωτική σχολή δημοσιογραφίας, έκανε τα πρώτα του βήματα ως συντάκτης στον «Ριζοσπάστη» και εκεί παρέμεινε μέχρι τον πρόωρο θάνατό του.

Από τον Ιούλη του 1995 και στη διάρκεια των 28 περίπου χρόνων που μεσολάβησαν, χρεώθηκε σε πολλά διαφορετικά τμήματα και ρεπορτάζ, προσπαθώντας πάντα να αντεπεξέλθει με τον καλύτερο τρόπο. Τα τελευταία χρόνια κάλυπτε για την εφημερίδα τα θέματα της Οικονομίας και παράλληλα παρακολουθούσε τη συνδικαλιστική δράση των βιοπαλαιστών ΕΒΕ.

Η Διεύθυνση και το προσωπικό του «Ριζοσπάστη» εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους και εύχονται κουράγιο στην Ελένη Τζιβρά, δημοσιογράφο του «Ριζοσπάστη» και στα δυο τους παιδιά, όπως και σε όλους τους οικείους τους. Τα συλλυπητήρια στην Ελένη Τζιβρά και στον αδερφό της Σπύρο, εργαζόμενο στο 902.gr, εκφράζουν επίσης η ΚΟΒ και το προσωπικό του portal.

Τον Φώτη Κοντόπουλου αποχαιρετά επίσης το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, εκφράζοντας συλλυπητήρια στην οικογένεια του. «Ο Φώτης Κοντόπουλος διακρινόταν για το ήθος του, το δημοσιογραφικό του κριτήριο, τις ευρύτερες γνώσεις και ικανότητές του. Είχε άριστες επαγγελματικές σχέσεις και τηρούσε πάντοτε τις αρχές δεοντολογίας του επαγγέλματος. Είχε να προσφέρει ακόμη πολλά, αλλά, δυστυχώς, η αρρώστια του επιφύλαξε άλλη μοίρα και τον στέρησε τόσο πρόωρα από την οικογένεια, τους φίλους και τους συνεργάτες του», σημειώνει.

902

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.