Άλλος ένας επαγγελματίας Κλέφτης

Γράφει ο Στέφανος Καραπέτης

Ακούσαμε και αυτό, είναι λέει καλύτερο να είσαι επαγγελματίας κλέφτης, δηλαδή ΝΔ, παρά ερασιτέχνης, ΣΥΡΙΖΑ. Δεν το είπε κανένας τυχαίος, το όνομά του είναι Ανδρέας Δρυμιώτης, είναι σύμβουλος του Κυριάκου Πιερρακάκη σε θέματα ψηφιακού μετασχηματισμού και αρθρογράφος της «Καθημερινής». Ο καλός αυτός επαγγελματίας κλέφτης, που δεν σκοτώνει, γιατί οι ερασιτέχνες «Ζαίοι» σκοτώνουν, βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό του Άρη Πορτοσάλτε, ακριβώς μια ημέρα μετά την δήλωση του φιλοκυβερνητικού δημοσιογράφου για του παλιούς βουλευτές που ήξεραν… να κρύβονται!.

Διαβάστε και ακούστε ατάκα

«Κακά τα ψέματα, αυτή η κυβέρνηση, μπροστά σε πολύ δύσκολες κρίσεις, έδειξε ότι κάπως τα είχε διαχειριστεί Είχαμε τον Έβρο, τον Covid, τον πόλεμο στην Ουκρανία…Ο επαγγελματίας κλέφτης θα έρθει να κλέψει, δεν θα σε σκοτώσει. Ο ερασιτέχνης θα έρθει να κλέψει και να σε σκοτώσει…» . Οι Συριζαίοι είναι ερασιτέχνες, έχει δίκιο ο κύριος. Βλέπετε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούσε να κάνει κάτι ανάλογο με την Novartis, ώπα sorry είναι αθώοι είπαμε…..Αυτοί οι κακοί και ερασιτέχνες κλέφτες δεν έχουν βουλευτές σαν τον Πάτση, ε καλά ο άνθρωπος δεν ήξερε ότι υπάρχει ασυμβίβαστο. Οι Συριζαίοι δεν είχαν άτομα σαν τον Χειμάρα, ε καλά είπαμε ο άνθρωπος δεν ήξερε πως υπάρχει ασυμβίβαστο. Και εκεί που όλοι ήμασταν ήσυχοι, ήρθε και άλλος ένας επαγγελματίας κλέφτης ή μάλλον κλέφτρα, δεν το είπαμε εμείς το λέει ο Πολάκης που καπνίζει, το έκοψε όμως, αλλά δεν πειράζει, για τους επαγγελματίες κλέφτες πρέπει να υπάρχει το προεκλογικό σλόγκαν.

Λοιπόν καλός ή κακός το 2023 έχουμε προεκλογική περίοδο. Θυμάμαι κάποτε επί Καραμανλή το θεϊκό σλόγκαν… Υπάρχει καλύτερη Ελλάδα και τι θέλουμε. Βρήκα μερικά προεκλογικά για τη ΝΔ του 2023, ας τα πάρουν υπόψιν εκεί στο επιτελείο του πρωθυπουργού. Ακολουθεί λίστα:

  • Ψηφίστε Μητσοτάκη, που δεν καπνίζει, και όχι Πολάκη
  • Ψηφίστε τους επαγγελματίες και όχι τους ερασιτέχνες
  • Υπάρχει καλύτερη Κλεψιά και τη θέλουμε
  • Ψηφίστε τη Novartis και όχι την απλυσιά

Δείτε τα λίγο κύριε πρόεδρε, μπορεί να γυρίσουν το παιχνίδι, αλλά για να σοβαρευτούμε λίγο. Αυτός ο συμπατριώτης του Μητσοτάκη, μετά το Πάτση, μετά το Χειμάρα, γνωστά είναι τα γεγονότα, αποκαλύπτει άλλη μια επαγγελματία, το όνομά της είναι Άννα Ευθυμίου, είναι βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος στη Θεσσαλονίκη. Η κυρία τώρα που είναι βουλεύτρια παρέχει συμβουλές, δικηγόρος παρακαλώ, στον ΕΦΚΑ έναντι του ευτελούς ποσού των 106.672 ευρώ.

Το πρόβλημα που υπάρχει είναι οτι ο Πολάκης δεν είναι τομεάρχης υγείας αλλά διαφάνειας και αν δεν επισπεύσετε τις εκλογές θα σας κλείσει όλους μέσα. Κατά τα άλλα θαυμάστε

Καλή Χρονιά είπαμε…..

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.