Υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ ο Ιάσων Πιπίνης στον νομό Λέσβου

Υποψήφιος βουλευτής με τη Ν.Δ. στον Νομό Λέσβου αναμένεται να είναι ο Ειδικός Σύμβουλος του Πρωθυπουργού κ. Ιάσων Πιπίνης, όπως προκύπτει μετά από τη συνάντηση του με τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ ο Ιάσων Πιπίνης στον νομό Λέσβου

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του στο διαδίκτυο ο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού, με καταγωγή από τον Μεσότοπο, στη συνάντηση του με τον κ. Μητσοτάκη συζητήθηκε το συγκεκριμένο ζήτημα.

«Συναντήθηκα με τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και συζητήσαμε την προοπτική να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στη Λέσβο, στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές. Γνωρίζω τα προβλήματα, τις ιδιαιτερότητες αλλά και τα στοιχεία εκείνα που καθιστούν την περιοχή μοναδική. Από πλευράς μου, τόνισα στον κ. Πρωθυπουργό πως θα είναι τιμή μου να συμμετέχω στην εκλογική διαδικασία, διεκδικώντας την ψήφο των συμπολιτών μου, στη Λέσβο, στη Λήμνο και στον Άγιο Ευστράτιο. Υπενθύμισα στον κ. Πρωθυπουργό ότι ο Μεσότοπος Λέσβου, από όπου κατάγομαι, φημίζεται για τους ανθρώπους του, που είναι “μερακλήδες” και εργατικοί!… Έχω συγκεκριμένες προτάσεις και μεγάλη όρεξη για δουλειά, ώστε να συμβάλλω στην αναμόρφωση του Νομού Λέσβου. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον κ. Πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη που μου έχει δείξει στη συνεργασία που έχουμε τα τελευταία χρόνια».

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου «κλείδωσε» οριστικά η υποψηφιότητα του κ. Ιάσονα Πιπίνη για το ψηφοδέλτιο της Λέσβου. Ο κ. Πιπίνης, που τον τελευταίο χρόνο έχει αναπτύξει έντονη δραστηριότητα στη Λέσβο, συνεχίζει τις επαφές με κατοίκους και φορείς σε χωριά του νησιού. Την υποψηφιότητα του στενού συνεργάτη του Πρωθυπουργού, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να στηρίξουν δημόσια το επόμενο διάστημα προσωπικότητες και παράγοντες που δραστηριοποιούνται στο νησί.

ΕΡΤ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.