Συνεχίζεται η Αγιογράφηση του Αγίου Ραφαήλ στη Λέσβο

Συνεχίζονται οι επισκευαστικές εργασίες στο παρεκκλήσιο του Αγίου Ραφαήλ με την ολοκλήρωση της Αγιογράφησης περιμετρικά του ναού, ενώ θ’ ακολουθήσει η Αγιογράφηση του επάνω τμήματος και του τρούλου.

Συνεχίζεται η Αγιογράφηση του Αγίου Ραφαήλ στη Λέσβο

Σε μήνυμα της η Ηγουμένη, της Μονής του Αγίου Ραφαήλ, Ταβιθά εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τους πιστούς που συνδράμουν στην ολοκλήρωση της αγιογράφησης: “Με τη Χάρη των Αγίων μας και με την οικονομική στήριξη των πιστών, έχει ολοκληρωθεί το κάτω τμήμα περιμετρικά του παρεκκλησίου και έχουν τοποθετηθεί οι Αγιογραφίες. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους πιστούς που με το υστέρημα ή το περίσσευμά τους βοήθησαν οικονομικά ώστε να Αγιογραφηθεί το παρεκκλήσιο του Αγίου Ραφαήλ. Η Αγιογράφηση θα συνεχιστεί, για να ολοκληρωθεί και το επάνω τμήμα του παρεκκλησίου, μαζί με τον τρούλο που βρίσκεται πάνω από τον Τάφο του Αγίου Ραφαήλ.”

Όσοι επιθυμούν να συμβάλλουν στην Αγιογράφηση του παρεκκλησίου μπορούν να επικοινωνήσουν με την Ηγουμένη Ταβιθά καλώντας στο τηλέφωνο 6947555591. Εναλλακτικά μπορεί να στείλουν μήνυμα στον παραπάνω αριθμό ή στο Viber.

ΕΡΤ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.