ΓΓ ΚΚΕ: Δυνατό ΚΚΕ για να είναι δυνατός ο λαός και το κίνημα του

ΓΓ ΚΚΕ: Δυνατό ΚΚΕ για να είναι δυνατός ο λαός και το κίνημα του

Το Κιλκίς επισκέφτηκε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, επικεφαλής κλιμακίου του Κόμματος στο οποίο συμμετείχαν ακόμα η Θεανώ Καπέτη, μέλος της ΚΕ και γραμματέας της ΚΟ Κ. Μακεδονίας, ο Ε. Δημάκης μέλος της ΚΕ, ο Θ. Χρηστίδης μέλος της ΚΕ, ο Λ. Στολτίδης, βουλευτής του ΚΚΕ, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Σ. Αβραμόπουλος και Γ. Χαβατζάς.

Ο Δ. Κουτσούμπας παραβρέθηκε και μίλησε σε μαζική σύσκεψη φορέων στο δημοτικό συνεδριακό κέντρο, όπου λίγο αργότερα πραγματοποιήθηκε μαζική μαχητική πολιτική εκδήλωση με τον ίδιο κεντρικό ομιλητή.

Αμέσως μετά την ομιλία του, εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων και του συνθήματος «Ενας αιώνας αγώνα και θυσία το ΚΚΕ στην πρωτοπορία», η γραμματέας της ΚΟ Κιλκίς Ειρήνη Χατζή παρουσίασε τους υποψήφιους βουλευτές του Κόμματος στο νομό, οι οποίοι ανέβηκαν στη σκηνή καταχειροκροτούμενοι.

«Εμπρός για κομμουνιστή βουλευτή στο Κιλκίς», προέτρεψε τους παρευρισκομένους η Ειρήνη Χατζή, δίνοντας το σύνθημα της πιο αποφασιστικής μάχης το επόμενο διάστημα για την ενίσχυση του ΚΚΕ στην επερχόμενη εκλογική μάχη.

902

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.