Κόβεις Αποδείξεις-Τιμολόγια? Δες το Timologic!

Κατόπιν σχετικών αποφάσεων της κυβέρνησης όσοι είναι ελεύθεροι επαγγελματίες και γενικότερα μη μισθωτοί πρέπει να δηλώνουν τα τιμολόγια-αποδείξεις τους στο my data. Είναι κουραστικό όμως κάθε φορά που χρειάζεται να μπαίνεις στην σχετική σελίδα.

Κόβεις Αποδείξεις-Τιμολόγια: Δες το Timologic

Για αυτό τον λόγο έχουν δημιουργηθεί οι λεγόμενοι πάροχοι τιμολόγησης όπου ουσιαστικά εκδίδουν τις αποδείξεις και τις περνάνε στην εφορία. Ένας από αυτούς είναι το Timologic, το σχετικό site έχει δημιουργηθεί από Ικαριώτη προγραμματιστή.

Με τον συγκεκριμένο πάροχο μπορείς να δημιουργήσεις τιμολόγια, εύκολα και γρήγορα για μικρή ή μεγάλη επιχείρηση. Το Timologic παρέχει τα κατάλληλα εργαλεία για την διαχείρηση των παραστατικών σας με απευθείας σύνδεση με την πλατφόρμα myDATA της Α.Α.Δ.Ε.

Η Ηλεκτρονική Τιμολόγηση Πελατών, η Αυτοματοποίηση τιμολογήσεων, η Αυτόματη αποστολή τιμολογίων τόσο στον πελάτη όσο και στον λογιστή γίνεται πανεύκολα. Το Timologic σου δίνει επιπλέον οικονομικές αναφορές, τον τζίρο της κάθε περιόδου και βέβαια υποβάλλει τα στοιχεία στο MyData μέσω ειδικής φόρμας καταχώρισης.

Μπορείς να το δοκιμάσεις δωρεάν για 7 μέρες και έπειτα να καθορίσεις το πακέτο που σε ενδιαφέρεις. Μπες στο Timologic και δες τις προνομιακές τιμές.

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading