ΑΕΚ – Ολυμπιακός 3-0

Η ΑΕΚ επικράτησε του Ολυμπιακού στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας χάρη στα γκολ του Λιβάι (3′, 90’+13′ πέν.) και το αυτογκόλ του Σαμασέκου (27′).

ΑΕΚ – Ολυμπιακός 3-0

Δύο δοκάρια είχε ο Γκάρι (14′, 56′), ενώ πέτυχε το Δοκάρι και ο Μάνταλος (61′). Ο Ολυμπιακός μπορούμε να πούμε ότι έκανε μια από τις πιο απογοητευτικές εμφανίσεις για τη χρονιά αυτή. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού βράζουν και ζητάνε από τον Μίτσελ να αποχωρήσει.

«Ήρθες πήρες το χρόνο σου. Ήρθε η ώρα να φύγεις για να μη φύγεις με το κακό», αναφέρει στο μήνυμα της η Θύρα 7. Εάν γίνει βέβαια κάτι τέτοιο θα πρόκειται για την τρίτη αλλαγή προπονητή μετά τους Μαρτίνς, Κορμπεράν μέσα σε μια αγωνιστική χρονιά. Ο Ολυμπιακός είναι δύσκολο να βρεθεί στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Ο αγώνας Λαμία-ΠΑΟΚ που ήταν να γίνει νωρίτερα αναβλήθηκε λόγω χιονιού.

Δείτε την ροή του αγώνα

Οι συνθέσεις

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς – Σιντιμπέ, Μήτογλου, Τζαβέλλας (73′ Βίντα), Χατζισαφί – Γαλανόπουλος (64′ Σιμάνσκι), Ελίασον (83′ Άμραμπατ), Γκατσίνοβιτς, Μάνταλος (83′ Πινέδα) – Γκαρσία, Τσούμπερ (64′ Αραούχο)

Ολυμπιακός: Τζολάκης – Βρουσάι (46′ Ροντινέι), Παπασταθόπουλος, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ – Εμβιλά, Σαμασέκου (46′ Φορτούνης), Ιν Μπομ (66′ Βαλμπουενά) – Γκάρι, Μπιέλ (39′ Μπουτούτσι), Ελ Αραμπί (66′ Μπακαμπού).

Loading

One thought on “ΑΕΚ – Ολυμπιακός 3-0

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading