Με μεγάλη συμμετοχή ο 2ος Ημιμαραθώνιος Αγάπης Λέσβου

Με μεγάλη συμμετοχή ο 2ος Ημιμαραθώνιος Αγάπης Λέσβου

Τις ομορφιές του χειμωνιάτικου τοπίου της Μυτιλήνης απόλαυσαν τρέχοντας, οι εκατοντάδες μικροί και μεγάλοι δρομείς που συμμετείχαν στον 2ο Ημιμαραθώνιο Αγάπης το διήμερο 11-12 Φεβρουαρίου που διοργάνωσε το σωματείο «εν γνώσει δράσης». Μεταξύ τους πολυπληθείς αντιπροσωπεία από τη Χίο, αλλά και δρομείς από την υπόλοιπη Ελλάδα . Στόχος των διοργανωτών, είναι να αναδείξουν τις φυσικές ομορφιές του τόπου μας, προωθώντας παράλληλα τον Αθλητισμό.

Στη φετινή διοργάνωση το «παρών» έδωσε μεταξύ άλλων, ο Κώστας Χουβαρδάς που έκανε ρεκόρ Γκίνες τρέχοντας το 2022 επτά σερί (ανά εβδομάδα) διεθνείς μαραθωνίους κάτω από τρεις ώρες.

Οι δρομείς σήμερα Κυριακή ξεκίνησαν στις 8:00 το πρωί και έτρεξαν, από την πλατεία Σαπφούς έως το αεροδρόμιο , επιστροφή προς το Άγαλμα – στην πίσω πλευρά του Κάστρου και τερμάτισαν στην Πλατεία Σαπφούς.

Χθες το μεσημέρι στα Τσαμάκια , με σύμμαχο τον καλό καιρό , μικροί και μεγάλοι , συμμετείχαν σε δρομικές δράσεις διαφόρων κατηγοριών.

Ο 2ος Ημιμαραθώνιος Αγάπης είναι πλέον διήμερος θεσμός μη αγωνιστικού περιεχομένου και νικητές ήταν όλοι οι συμμετέχοντες.

ΕΡΤ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading