Ant-Man και Wasp: Κβαντομανία

    Ένα πείραμα της Κέισι Λανγκ σε σχέση με τον Κβαντικό Κόσμο παίρνει απρόβλεπτη τροπή και παρασέρνει εκεί όλη την οικογένεια του Σκοτ και της Χόουπ. Τώρα, τα μέλη της πρέπει να προσανατολιστούν σ’ ένα άγνωστο, απειλητικό σύμπαν και να βρουν τρόπο να επιστρέψουν σπίτι.

    Ant-Man και Wasp: Κβαντομανία

    Aυτό είναι το σενάριo της νεάς ταινίας της Marvel. Oι κριτικοί του κινηματογράφου χαρακτηρίζουν την ταινία κουραστική με πολλά εφέ και με όχι τόσο τρομερό χιούμορ. Το κοινό αυτών των ταινιών όμως ψάχνει τα εφέ και θέλει να δει τα καμώματα των υπερηρώων και αυτό που έχει σημασία είναι τι θα πει το κοινό για αυτή την ταινία. Επειδή είναι καινούργια ταινία που δεν έχουμε δει ούτε εμείς, η κριτική του κοινού δεν είναι ακόμα ορατή, ωστόσο για άλλη μια ταινία μπαίνει το στοιχείο του χρονοταξιδιού και της τηλεμεταφοράς, τουλάχιστον από αυτά που βλέπουμε από το trailer της ταινίας.

    Αυτά τα στοιχεία μπαίνουν συχνά στις ταινίες του Αμερικάνικου κινηματογράφου και πολλές φορές απορούμε αν τελικά η επιστήμη είναι κοντά σε τέτοιες προοπτικές. Οι μελλοντικές γενιές θα το μάθουν. Πρόκειται πάντως για άλλη μια περιπέτεια του ανθρώπου μυρμηγκιού και όταν το δούμε θα το σχολιάσουμε ξανά.

    Loading

    Σχολιάστε Ελεύθερα

    Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

    Ads Blocker Detected!!!

    We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

    Powered By
    Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

    Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

    Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

    Continue reading