Ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε αίμα για τους τραυματίες στα Τέμπη

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, βρίσκεται από το πρωί στα Τέμπη, στον τόπο του δυστυχήματος των δύο τραίνων που στοίχισε την ζωή τουλάχιστον 40 ανθρώπων.

Ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε αίμα για τους τραυματίες

Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε και στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, όπου γίνεται η αιμοδοσία για τους τραυματίες του δυστυχήματος, με σκοπό να δώσει και ο ίδιος αίμα για να βοηθήσει τους ανθρώπους που κινδύνεψαν να χάσουν την ζωή τους χθες το βράδυ στις 11:30 ώρα.

Επίσης βρέθηκε στο νοσοκομείο της Λάρισας που έχουν μεταφερθεί τραυματίες, εγκαυματίες αλλά και οι σοροί των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος.

Ο κ. Τσίπρας ενημερώθηκε από τον διοικητή του νοσοκομείου για την κατάσταση των τραυματιών, πολλοί από τους οποίους είναι νέα παιδιά. Παράλληλα, είχε την ευκαιρία να μιλήσει με γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό και να τους ευχαριστήσει για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν από την πρώτη στιγμή του δυστυχήματος για να περιθάλψουν τους τραυματίες και να σώσουν ανθρώπινες ζωές.

Φθάνοντας στο νοσοκομείο της Λάρισας ο κ. Τσίπρας συνάντησε συγγενείς τραυματιών, αλλά και συγγενείς και γονείς θυμάτων, στους οποίους εξέφρασε τα βαθιά του συλλυπητήρια για την τραγική απώλεια.

«Τώρα πενθούμε, δεν θέλω να μιλήσω για ευθύνες, θα τα πούμε στην ώρα τους»

Νωρίτερα, ο κ. Τσίπρας βρέθηκε στο σημείο του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος κοντά στα Τέμπη. Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ βρέθηκε στο πλευρό των διασωστών και πυροσβεστών που δίνουν τη μάχη για τον απεγκλωβισμό τραυματιών και ανάσυρση θυμάτων από χθες το βράδυ, και ενημερώθηκε από τον υπαρχηγό της Πυροσβεστικής για την πορεία των επιχειρήσεων που βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη στα συντρίμμια των τραίνων.

Μετά την ολοκλήρωση της ενημέρωσης ο κ. Τσίπρας έκανε δηλώσεις προς τους εκπροσώπους του Τύπου, δείτε την παρακάτω.

Δείτε το ρεπορτάζ της ΕΡΤ

Πληροφορίες από την Αυγή και την ΕΡΤ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.