Ολυμπιακός – Λεβαδειακός 6-0

Διέλυσε τον αντίπαλο του η ομάδα του Πειραιά με συνοπτικές διαδικασίες και συνεχίζει προς την διεκδίκηση του πρωταθλήματος,που δεν έχει τελειώσει ακόμα και τον αγώνα στο κύπελλο με την ΑΕΚ, που αναβλήθηκε λόγω του τραγικού ατυχήματος στα Τέμπη.

Ολυμπιακός – Λεβαδειακός 6-0

Τα γκολ του αγώνα σημειώθηκαν από τον Μπιέλ (3’, 49’), τον Χουάνγκ στο 38’ και τον Μπακαμπού στο 58’ με πέναλτι. Ο Κανός διαμόρφωσε το τελικό σκορ (86′, 88′). Ο μόνος που ξεχωρίζει από πλευράς Λεβαδειακού είναι ο τερματοφύλακας, που ήταν σε σχετικά καλή μέρα και δεν έκανε ακόμα πιο βαρύ το σκορ του αγώνα. Είναι αντιφατικό κανείς να το γράφει αυτό για έναν τερματοφύλακα που έφαγε 6 γκολ, αλλά αν κοιτάξουμε τον αγώνα και το επίπεδο της ομάδας του, είναι αληθές

Δείτε τη ροή του αγώνα

Οι συνθέσεις

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Ανδρούτσος, Ντόι, Μπα, Ραμόν, Σαμασέκου, Χουάνγκ (59’ Κασάμι), Φορτούνης (73’ Βαλμπουενά), Μασούρας (73’ Μπουτούτσι), Μπιέλ (59’ Κανός), Μπακαμπού (59’ Ελ Αραμπί)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Γκροφ, Παζ, Χάμοντ (70’ Σαχπεκίδης), Μεχία (58’ Μπελμόντ), Βήχος, Δούμτσιος, Ντεντάκης, Συμελίδης (58’ Σαβιέρ), Τσάπρας, Γιαννιώτας (82’ Τορό), Βρακάς (70’ Νίκας).

Δείτε τη βαθμολογία του πρωταθλήματος και όχι μόνο

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading