Αντίδραση των εργαζομένων του νοσοκομείου Ικαρίας για την μετακίνηση των παιδιάτρων

Φαίνεται ότι έχει αποφασιστεί να μετακινηθούν παιδίατροι του νοσοκομείου Ικαρίας στο νοσοκομείο της Σάμου και φαίνεται ότι θα καταλήξουμε να συζητάμε ξανά για το ίδιο θέμα, που είναι σημαντικότατο για το νησί μας.

Αντίδραση των εργαζομένων του νοσοκομείου Ικαρίας για την μετακίνηση των παιδιάτρων

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ικαρίας (ΣΕΝΙ) είναι αποφασισμένος να αποτρέψει τα σχέδια αυτά και για αυτό καλεί σε κινητοποίηση αύριο Τρίτη 7 Μαρτίου, στις 10 το πρωί στο γραφείο της διοκήτριας του νοσοκομείου. Στη συνέχεια παραθέτουμε αυτούσια την ανακοίνωση των εργαζομένων του νοσοκομείου Ικαρίας.

Την ώρα που ολόκληρη η ελληνική κοινωνία βράζει από οργή για το έγκλημα στα Τέμπη και τον άδικο χαμό δεκάδων νέων κυρίως ανθρώπων, η κυβέρνηση, δια χειρός των διορισμένων από αυτήν διοικητών των νοσοκομείων, συνεχίζει με προκλητικό τρόπο την εφαρμογή των εγκληματικών πολιτικών της.

Αδιαφορώντας πλήρως για τις ζωές των παιδιών μας, επιχειρείται τις τελευταίες μέρες, εν κρυπτό, η εκ περιτροπής μετακίνηση των παιδιάτρων του νοσοκομείου μας σε αυτό της Σάμου για την κάλυψη των εκεί αναγκών.

Καταγγέλλουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τις άθλιες αυτές μεθοδεύσεις των διοικήσεων που γίνονται με το πρόσχημα ότι τα νοσοκομεία Σάμου και Ικαρίας είναι διασυνδεόμενα και άρα το μικρό νοσοκομείο μας οφείλει να αποτελεί δεξαμενή προσωπικού για αυτό της Σάμου.

Δηλώνουμε σε κάθε κατεύθυνση ότι δεν πρόκειται ως σωματείο να επιτρέψουμε καμία τέτοια μετακίνηση και θα αντιδράσουμε δυναμικά και παρατεταμένα, μαζί με τον Ικαριακό λαό και τους φορείς του, προκειμένου να μείνει στα χαρτιά και αυτή η απαράδεκτη επιχείρηση.

Για το σκοπό αυτό αύριο Τρίτη 7 Μαρτίου, στις 10 το πρωί, το σωματείο μας έχει αποφασίσει δυναμική παρέμβαση στο γραφείο της Αναπληρώτριας Διοικήτριας του Νοσοκομείου μας.

Καλούμε συλλόγους, φορείς και κατοίκους να παρευρεθούν προκειμένου να περάσει ένα πρώτο ηχηρό μήνυμα αντίθεσης στην επιχειρούμενη μετακίνηση των παιδιάτρων μας.

Επίσης, ο συμμετέχουμε στην απεργιακή κινητοποίηση της 8ης Μαρτίου, ώρα 12:00 το πρωί στην πλατεία του Αγίου Κηρύκου.

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΑΜΟΥ ΚΑΙ ΙΚΑΡΙΑΣ

ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΣ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.