Προσφορές-ειδήσεις για το νέο iphone

Tα νέα iPhone 14 έχουν πολλές καινοτομίες και εξελίξεις πάνω σε τεχνολογικά θέματα. Δε χρειάζεται να μιλήσουμε για την αξιοπιστία της Apple.

Προσφορές-ειδήσεις για το νέο iphone

Επίσης σύμφωνα με αρθρογραφία του τελευταίου καιρού πιθανόν το μοντέλο αυτό να κυκλοφορήσει και σε κίτρινο χρώμα. Η Apple συνήθως κυκλοφορεί κινητά με αποχρώσεις του μαύρου, του ασημί, του χρυσού και του ροζ χρυσού, αλλά φαίνεται πως σε αυτή του την έκδοση θα κυκλοφορήσει και κίτρινο, σε φήμη βέβαι που είναι ανεπιβεβαίωτη ακόμα. Ελάχιστα ενδιαφέρει βέβαια τους χρήστες, αφού τα Public δίνουν την δυνατότητα να αποκτήσεις το iPhone 14 Pro & Pro Max με όφελος -110€, από 35,81€/μήνα και δώρο οι τόκοι, σε μια προσφορά που ισχύει για αγορές έως 31/03/2023.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα leasing του κινητού όσο και άλλων κινητών διαμέσω της εταιρείας finloup, που δίνει το κινητό από 80,5 € το μήνα στο πρόγραμμα fixed, και πληρώνεις το κινητό για 12 μήνες σε αυτή την τιμή. Εαν θες να το αποκτήσεις στη συνέχεια πληρώνεις άλλους 18 μήνες και όταν πληρώσεις και τον 19ο μήνα η συκευή είναι δική σου. Για 48 δόσεις και στην τιμή των 29,98€ μπορείς να αποκτήσεις το κινητό και στα Mediamarkt.

Τα iPhone 14 και iPhone 14 Plus μπορούν να συνδεθούν με δορυφόρους σε μια υπηρεσία που προς το παρόν υπάρχει μόνο στις ΗΠΑ, δηλαδή μπορείς να στείλεις σήμα SOS μέσω δορυφόρου και η εταιρεία έχει κάνει σχετική σύναψη συμβολαίου με την εταιρεία GlobalStar, η οποία θα διαθέτει στους χρήστες της Apple το 85% της χωρητικότητας του δορυφορικού δικτύου της. Το Emergency SOS via satellite θα είναι διαθέσιμο μόνο όταν δεν υπάρχει κάλυψη από δίκτυα κινητής τηλεφωνίας ή WiFi και θα πρέπει το κινητό να έχει κάλυψη από διερχόμενο δορυφόρο.

H Globarstar αυτή την στιγμή δραστηριοποιείται για την ακρίβεια στις ΗΠΑ και στον Καναδά. Για να μπορεί όμως το κινητό να έρθει σε επαφή με τον δορυφόρο θα πρέπει να μην υπάρχει κάποιο υψηλό κτίριο, η υπηρεσία έχει σχεδιαστεί μόνο για ανοιχτούς χώρους.

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading