ΚΚΕ Ικαρίας: Σε σχέση με την προσπάθεια της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα

Συνεχίζεται ο πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ των νομαρχιακών επιτροπών του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ στην Ικαρία.

ΚΚΕ Ικαρίας: Σε σχέση με την προσπάθεια της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα

Μετά την επιτυχημένη κίνηση των υγειονομικών του νησιού μας, ώστε να μην γίνει η μετακίνηση παιδιάτρου από το νησί στην Σάμο, το ΚΚΕ έβγαλε μια ανακοίνωση που αναφερόταν στην επιτυχία των υγειονομικών και στο κάλεσμα για μέτωπο που ζήτησε ο Σταμάτης Βαρδαρός, υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στον νομό Σάμου. Αμέσως υπήρξε η απάντηση της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Ικαρίας-Φούρνων και πλέον έχουμε την ανταπάντηση της Τ.Ε. του ΚΚΕ Ικαρίας-Φούρνων.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Τ.Ε. Ικαρίας-Φούρνων

Για τη χρηματοδότηση του ΕΟΠΥΥ τα στοιχεία λένε τα εξής:

  • Το 2017 μείωση κατά 200 εκατ. €
  • Το 2018 μείωση κατά 226 εκατ. €

Και επειδή αυτές οι μειώσεις έχουν αντανάκλαση σε πραγματικό κόσμο παραθέτουμε την παρακάτω μαρτυρία ανθρώπου (τα στοιχεία του υπάρχουν στη διάθεσή μας για όποιον ενδιαφέρεται)που μας είπε τα εξής:«Είμαι γονιός παιδιού που έκανε λογοθεραπείες. Το κράτος μας δικαιολογούσε το ποσό των 250€ το μήνα τα οποία παίρναμε ένα διάστημα αφότου τα είχαμε καταβάλει στο ιδιωτικό κέντρο. Άλλωστε δεν είχαμε άλλη επιλογή. Με τη μείωση της χρηματοδότησης του ΕΟΠΥΥ μες στο 2018 η αποζημίωση που πλέον μας δικαιολογούσε  ο ΕΟΠΥΥ ήταν 60 €.

Συνεπώς  ή έπρεπε να κόψουμε τις θεραπείες ή έπρεπε να κόψουμε το λαιμό μας. Το ότι σαν γονείς κόψαμε το λαιμό μας, όπως κάνουν και όλοι οι γονείς στις εργατικές λαϊκές οικογένειες για το καλό των παιδιών τους, δε μας κάνει λωτοφάγους.»

Οπότε την επόμενη φορά που θα γραφτεί ανακοίνωση για την υγεία, κάντε μια προσπάθεια εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ να μην αγνοείτε τα αποτελέσματα της πολιτικής που εφαρμόσατε, και να μην υποτιμάτε την νοημοσύνη του λαού. Είναι ντροπή!

Το ότι υπερασπίζεστε το νοσοκομείο Α.Ε που λειτουργεί ως «αυτοχρηματοδοτούμενη» επιχείρηση δείχνει το τι πρεσβεύετε όσον αφορά το αγαθό της υγείας. Το κεφάλαιο έχει κάθε λόγο να σας ευγνωμονεί, για την συμβολή σας στην εμπορευματοποίηση της υγείας του λαού.

Όσον αφορά στα καλέσματα περί «προοδευτικής» συμμαχίας στα οποία μπλέκετε και το κόμμα μας, ευχαριστούμε αλλά δεν θα πάρουμε.

Άλλωστε έχετε πολλούς «προοδευτικούς» συμμάχους, δεν χρειάζεστε και εμάς. Από την κυβέρνηση των ΗΠΑ και τους δολοφόνους του ΝΑΤΟ, την ΕΕ μέχρι τα άλλα κόμματα (ακόμα και την ΝΔ λέτε αρκεί να φύγει ο Μητσοτάκης). Οι ίδιοι ομολογείτε ότι στα στρατηγικά ζητήματα δεν έχετε διαφορές.

Για εμάς, στο ΚΚΕ, ένας δρόμος υπάρχει. Αυτός του αγώνα μαζί με τον λαό. Γιατί μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό, στο δρόμο της ανατροπής αυτής της αντιλαϊκής πολιτικής που εσείς και οι σύμμαχοι σας είστε υπέρμαχοι.


Υγ. Τον αξονικό τομογράφο που πλήρωσαν Ικαριώτες της διασποράς και που εγκαινιάσατε παραμονές εκλογών του 2019, γιατί δε λέτε ότι για 3 χρόνια απλά σκονιζόταν καθώς το υπουργείο υγείας τόσο επί ΣΥΡΙΖΑ, όσο και επί ΝΔ  δεν έφερνε το αναγκαίο προσωπικό να τον χειρίζεται;

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.