Το ΚΚΕ για το δυστύχημα στα Τέμπη και την κυβέρνηση

Το ΚΚΕ αναφέρεται στις δηλώσεις του πρωθυπουργού, στο περίφημο όλοι φταίμε, που έκανε σήμερα κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου.

Το ΚΚΕ για το δυστύχημα στα Τέμπη και την κυβέρνηση

Η ανακοίνωση της ΚΕ του κόμματος έχει ως εξής:

«Αφού απέτυχαν οικτρά να εμποδίσουν τις μεγάλες κινητοποιήσεις του λαού και της νεολαίας, τώρα προσπαθούν ξεδιάντροπα να τις φέρουν στα “μέτρα” τους, αλλοιώνοντας το ίδιο το περιεχόμενό τους.

Είναι, μάλιστα, τέτοια η υποκρισία του κυρίου Μητσοτάκη που έφτασε στο σημείο να προσπαθεί να φορτώσει το σημερινό σάπιο και εγκληματικό κράτος γενικά σε κάποιες “παθογένειες” και “συντεχνίες” και πάνω απ’ όλα στους ίδιους τους εργαζόμενους, ενώ πρόκειται για το κράτος του κεφαλαίου και του κέρδους που υπηρετεί η κυβέρνησή του, όπως και όλες οι προηγούμενες. Και, φυσικά, προσπαθεί στο όνομα δήθεν της “αλλαγής” αυτού του κράτους να αθωώσει και να συνεχίσει την ίδια -στην ουσία- πολιτική που οδήγησε στο έγκλημα στα Τέμπη.

Ματαιοπονούν, αν νομίζουν ότι θα μπορούν πλέον να συγκαλύπτουν τις πραγματικές αιτίες και τους ενόχους. Η λαϊκή και νεανική οργή, αργά ή γρήγορα, θα ανατρέψει και το σημερινό σάπιο κράτος και όσους το υπηρετούν». 

Πληροφορίες από το 902

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.