Έχουμε βαρεθεί να σας ακούμε

Γράφει ο Στέφανος Καραπέτης

Έχουμε βαρεθεί να σας ακούμε

Ακούμε-ακούμε και ξανακούμε χωρίς να ξέρουμε τι ακριβώς μας λένε. Δικαιολογίες για όλα, ρίξιμο ευθυνών δεξιά και αριστερά και άλλα πολλά μαργαριτάρια. Ο Νίκος Ρωμανός εκείνο το παιδί από τα γραφεία του κυβερνώντος κόμματος λέει ότι βαρέθηκε να δίνει συλλυπητήρια. Το παιδί αυτό είναι αναπληρωτής Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΔ. Οπως αυτός βαρέθηκε λοιπόν να λέει συλλυπητήρια, λες και είναι καμιά αγγαρεία, βαρεθήκαμε να ακούμε τόσο τον ίδιο όσο και τους συνοδοιπόρους του.

Αυτό βέβαια που περιέγραψα είναι το μικρότερο σύμπτωμα, αφού ο κύριος Γεραπετρίτης μας είπε στη Βουλή ότι τηλεδιοίκηση υπήρχε και μάλιστα ήταν το κέντρο λέει στη Λάρισα σε πλήρη λειτουργία. Οι εργαζόμενοι όμως και τα έγγραφα του ΟΣΕ λένε ακριβώς το αντίθετο. Σε ρεπορτάζ της Αυγής μιλάει ο Νίκος Παππάς, ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ στον τομέα των μεταφορών, και δείχνει δυο έγγραφα που είναι συγκλονιστικά και πραγματικά όμως. Τα κλειδιά δουλεύαν με μανιβέλα. Τα έγγραφα είναι του Δεκεμβρίου του 2022. Ακολουθεί ένα μικρό απόσπασμα, στο ρεπορτάζ της Αυγής θα βρείτε ολόκληρα τα έγγραφα, όπου δίνουν οδηγίες για τη λεγόμενη σηματοδότηση (η μανιβέλα που λέγαμε).

Η μανιβέλα στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης είναι ένα σουρεάλ θέαμα, κάποιοι μπορεί να το πουν και ρετρό, πάντως σίγουρα δεν είναι το τραίνο του 21ου αιώνα. Θα δώσω μια συμβουλή, απλά παραδεχτείτε το, αφήστε τα τρικ, που διαβάζουμε και στο γνωστό κέντρο των fake news του κυβερνώντος κόμματος, και κάντε επανεκκίνηση των σχεδιαγραμμάτων για την αναβάθμιση των γραμμών. Είναι αστείες δικαιολογίες μπροστά σε μια μεγάλη τραγωδία και δείχνει οτι η κυβέρνηση δε σέβεται τα θύματα αυτής. Το να μην σεβαστείς την αντιπολίτευση μου είναι πραγματικά αδιάφορο, αλλά το να μην σέβεσαι τα θύματα, είναι η ακόμα μεγαλύτερη τραγωδία.

Και για να καταλήξω από εκεί που άρχισα, βαρεθήκαμε να σας ακούμε.

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.