Είστε νονός/α; Βρείτε τι δώρο να πάρετε στο βαφτιστήρι σας!

Το να είστε νονός/ά είναι ένα δώρο που συνοδεύεται από μεγάλη ευθύνη. Ο ρόλος σας δεν περιορίζεται μόνο στη συμμετοχή στις γιορτές βάπτισης και γενεθλίων, αλλά περιλαμβάνει επίσης την παροχή πνευματικής καθοδήγησης, συναισθηματικής υποστήριξης και φυσικά, την προσφορά δώρων! Αν είστε πνευματικός γονιός και δεν έχετε ιδέα τι δώρο να κάνετε στο βαφτιστήρι σας, ακολουθούν μερικές ιδέες για σπουδαία δώρα που μπορείτε να προσφέρετε στο μικρό σας αγγελούδι.

Κοσμήματα

Τα κοσμήματα είναι ένα κλασικό δώρο που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Ένα απλό κρεμαστό κόσμημα με το όνομα ή τα αρχικά του παιδιού αποτελεί ένα προσωπικό δώρο που μπορεί να φορεθεί από όλες τις ηλικίες. Εναλλακτικά, ένα βραχιόλι ή ένα κολιέ με γούρια που αντιπροσωπεύουν σημαντικά ορόσημα στη ζωή του παιδιού είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να του θυμίζει τις ιδιαίτερες στιγμές που περάσατε μαζί. Μια νονά μπορεί επίσης να επιλέξει να χαρίσει στη βαφτιστήρα της ένα κολιέ ή βραχιόλι με μαργαριτάρια, που συμβολίζει τη σχέση του δεσμού μητέρας-κόρης.

Ρούχα & Παπούτσια

Αν επιθυμείτε να κινηθείτε σε πρακτικές λύσεις μπορείτε να επιλέξετε ως το τέλειο δώρο ρούχα και παιδικά παπούτσια https://www.migato.com/el/paidika/papoutsia.html που θα ενθουσιάσουν κάθε βαφτιστήρι. Όσα και αν έχει από αυτά το βαφτιστήρι σας πάντα θα χρειάζεται ορισμένα ακόμη. Επιλέξτε ρούχα και παπούτσια στα χρώματα που του αρέσουν και φροντίστε να ρωτήσετε το ίδιο ή τους γονείς του για το στυλ που προτιμά, π.χ. φορέματα, φούστες ή πουκάμισα, μπαλαρίνες παιδικές https://www.migato.com/el/paidika/papoutsia/mpalarines.html ή αθλητικά παπούτσια.

Βιβλία

Τα βιβλία αποτελούν διαχρονικά δώρα που μπορούν να πυροδοτήσουν την αγάπη των παιδιών για τη μάθηση και την ανάγνωση. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε best seller παιδικά βιβλία, εικονογραφημένα παραμύθια ή κλασικά βιβλία που αγαπούσατε οι ίδιοι ως παιδί. Βιβλία για περιπέτειες, ζώα ή ιστορίες από διαφορετικούς πολιτισμούς αποτελούν σπουδαίες ιστορίες με τις οποίες τα παιδιά μπορούν να ταυτιστούν και να μάθουν από αυτές.

Εξατομικευμένα δώρα

Τα εξατομικευμένα δώρα αποτελούν αξέχαστα αναμνηστικά που το βαφτιστήρι σας μπορεί να φυλάξει για μια ζωή. Μια προσωποποιημένη κορνίζα φωτογραφιών, ένα βιβλίο αναμνήσεων ή ένα κουτί αναμνηστικών αποτελεί το τέλειο δώρο, ειδικά όταν είναι γεμάτο με πολύτιμες αναμνήσεις που μοιράζεστε όλοι μαζί. Για παράδειγμα, τα πρώτα γενέθλια του βαφτισιμιού ή της βαφτισιμιά σας, οι πρώτες λέξεις ή ακόμη και η πρώτη φορά που συναντηθήκατε.

Παιχνίδια

Τα παιχνίδια είναι ένα εξαιρετικό δώρο για παιδιά όλων των ηλικιών. Τα μωρά μπορούν να λάβουν ως δώρο λούτρινα παιχνίδια, παιχνίδια για τις αισθήσεις ή μαλακά μουσικά παιχνίδια, ενώ τα μεγαλύτερα παιδιά μπορούν να λάβουν ως δώρο απαιτητικά παζλ, επιτραπέζια παιχνίδια ή διασκεδαστικά παιχνίδια για εξωτερικούς χώρους, όπως πατίνια, ποδήλατα ή πατίνια. Απλώς φροντίστε να ελέγξετε εκ των προτέρων με τους γονείς αν το παιχνίδι πληροί τα πρότυπα ασφαλείας που έχουν θέσει.

Είδη τέχνης

Τα παιδιά είναι από τη φύση τους δημιουργικά και μπορούν να επωφεληθούν από το να έχουν στη διάθεσή τους είδη τέχνης. Είδη τέχνης όπως μαρκαδόροι, νερομπογιές, χρωματιστά μολύβια και μπλοκ ζωγραφικής μπορούν να επιτρέψουν στο βαφτιστήρι σας να κάνει τις δημιουργίες του και να πειραματιστεί με τη φαντασία του.

Το να είσαι νονός/ά είναι ένας σημαντικός ρόλος που συνοδεύεται από την ευκαιρία να βοηθήσετε στη διαπαιδαγώγηση και την διαμόρφωση ενός παιδιού. Το να κάνετε δώρα σε ειδικές περιστάσεις είναι ένας μόνο από τους τρόπους για να δείξετε την αγάπη και την υποστήριξή σας. Τα παραπάνω δώρα θα δημιουργήσουν αξέχαστες στιγμές που θα βοηθήσουν το βαφτιστήρι σας να αναπτυχθεί και να καλλιεργήσει τα ενδιαφέροντα, τις δεξιότητες και τα ταλέντα του και κυρίως θα ενισχύσουν τον δεσμό μεταξύ σας.

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading