Ο Αλέξης Τσίπρας στη Κόρινθο

Ιδιαίτερα θερμή ήταν η υποδοχή που επεφύλαξαν οι κάτοικοι της Κορίνθου στον Αλέξη Τσίπρα που έκανε περιοδεία στην αγορά της πόλης. Η εμφάνιση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έγινε δεκτή με συνθήματα «νάτος, νάτος ο πρωθυπουργός» και «Αλέξη προχώρα να αλλάξουμε τη χώρα».

Ο Αλέξης Τσίπρας στη Κόρινθο

Άνθρωποι όλων των ηλικιών έσπευσαν να του σφίξουν το χέρι και να τον ενθαρρύνουν να προωθήσει πολιτικές που θα δίνουν απάντηση στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Οι επαγγελματίες της περιοχής επεσήμαναν στον Αλέξη Τσίπρα τα νέα προβλήματα που δημιουργεί στην επιβίωσή τους η απόφαση της κυβέρνησης για ολονύκτια λειτουργία των καταστημάτων καθώς και το γεγονός ότι οι μικρές επιχειρήσεις έχουν αποκλειστεί από τη χρηματοδότηση των τραπεζών.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μιλώντας στους συγκεντρωμένους επεσήμανε ότι πρέπει να βγουν μπροστά οι δυνάμεις της εντιμότητας με ένα σχέδιο που θα δώσει ανάσα και προκοπή. Αναφερόμενος στην τετραετία Μητσοτάκη υπογράμμισε ότι τέσσερα χρόνια εξαπατούνται μεσαία τάξη, συνταξιούχοι και μισθωτοί ενώ «κυριαρχεί στη ζωή μας η αδικία».

Αυγή

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.