Ορίστηκε νέος πρόεδρος στο κόμμα του Κασιδιάρη

Ο έγκλειστος, καταδικασμένος χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης, έκανε γνωστό ότι κατεβαίνει στις εκλογές της 21ης Μαΐου με το κόμμα του «Εθνικό Κόμμα Έλληνες», στο οποίο, πλέον, επικεφαλής εμφανίζεται ο ταξίαρχος Δημήτρης Χατζηλιάδης, καθηγητής Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων.

Ορίστηκε νέος πρόεδρος στο κόμμα του Κασιδιάρη

Ο τέως πρόεδρος του Κόμματος Αναστάσιος Κανελλόπουλος μετά την απομάκρυνσή του από την ηγεσία, κατεβαίνει αυτόνομα στις εκλογές με το κόμμα ΕΑΝ, ενώ ο ίδιος ο Ηλίας Κασιδιάρης ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος στην Α’Αθηνών. Η δίκη στο εφετείο για την Χρυσή Αυγή συνεχίζεται και προφανώς δεν αναμένεται τελική απόφαση μέχρι τις εκλογές.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης επίσης σημείωσε ότι «στις 2 Μαΐου, στον Άρειο Πάγο θα αναμετρηθεί το Δίκαιο με το Άδικο, ο Νόμος με την Παρανομία, η Δημοκρατία (που εκπροσωπείται από το Εθνικό Κόμμα Έλληνες) με την τυραννία του πολιτικού συστήματος».

Αναμένεται λοιπόν ποια θα είναι η απόφαση για αυτό το κόμμα ενόψει εκλογών, αλλά πέρα τούτου, σε περίπτωση που οι δικαστές στην Ελλάδα αρνηθούν την κάθοδο στο κόμμα Έλληνες, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να τιναχθεί όλη η εκλογική διαδικασία στον αέρα εαν οι ιθύνοντες του συγκεκριμένου μορφώματος προσφύγουν στην Ευρωπαϊκή δικαιοσύνη.

Το κόμμα αυτό, ή μόρφωμα όπως θέλουμε να το λέμε εμείς, ενέχει κινδύνους για την δημοκρατία, είναι γνωστοί οι λόγοι, και επίσης έχει πάρει αρκετή διαφήμιση χωρίς να την δικαιούται με την όλη διαδικασία που έχει συμβεί, οι Έλληνες δείχνουν την αντισυστημικότητά τους, αλλά ποια είναι η αλήθεια; Είναι τόσο αντισυστημικοί όσο δείχνουν; Είναι αντισυστημικό να κυνηγάς ανθρώπους που απλά το μόνο αδίκημά τους είναι να ανήκουν σε άλλο θρήσκευμα, φυλή ή φύλο ή ιδεολογία;

Οι εθνικιστές δεν έφυγαν από την πολιτική σκηνή του τόπου, βρίσκονται εμφωλευμένοι ακόμα και στα κόμματα εξουσίας. Ωστόσο θα πρέπει επιτέλους να κατανοήσουμε ότι ο πατριωτισμός δεν είναι πολιτική ιδεολογία, είναι θέση που πρέπει να την έχουν όλοι όσοι νοιώθουν Έλληνες. Ο καθένας αντιλαμβάνεται βέβαια με διαφορετικό τρόπο την έννοια της πατρίδας, αλλά από την στιγμή που ζητάς ψήφο από τον Ελληνικό λαό και εισέρχεσαι στην Ελληνική βουλή, δεν μπορούμε να δεχτούμε ότι εισέρχεσαι ως φίλος μιας άλλης χώρας. Δηλαδή δεν μπορεί να είσαι στην Ελληνική βουλή και να δηλώνεις Ρώσος, Γερμανός, Γάλλος ή οτιδήποτε άλλο. Τουλάχιστον νοερά κανένας δεν το κάνει, και για αυτό το λόγο δεν θεωρούμε ότι υπάρχουν ανθελληνικά κόμματα στην Ελληνική βουλή. Αν κάποιος νοιώθει φίλος μιας άλλης πατρίδας, τότε μπορεί πολύ απλά να πολιτευθεί σε αυτή την πατρίδα. Το σχόλιο αυτό δεν έχει να κάνει προφανώς με το κόμμα αυτό αλλά με την γενικότερη πολιτική ιδεολογία του καθενός. Ονομάζονται Έλληνες, λες και οι υπόλοιποι δεν είναι.

Ποιός είναι όμως ο νέος αρχηγός των Ελλήνων

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του μορφώματος ο Δημήτριος Χατζηλιάδης γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι απόγονος του Μακεδονομάχου Καπετάν Γέρμα και Ταξίαρχος εν αποστρατεία. Εισήχθη στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων και αποστρατεύθηκε με τον βαθμό του Ταξιάρχου. Υπηρέτησε την Πατρίδα από πολλές θέσεις και δεκάδες μονάδες σε ολόκληρη την χώρα. Γνωρίζει άπταιστα τρεις ξένες γλώσσες και έβγαλε δεκάδες σχολεία των Ενόπλων Δυνάμεων. Έχει έντονο συγγραφικό έργο με μελέτες, διατριβές και δημοσιευμένα άρθρα με σημαντικότερα:

1. Διατριβή επί πτυχίω στη ΑΣΠ : «Σύγχρονα Συστήματα Επιτηρήσεως Πεδίου Μάχης»,

2. Διατριβή επί πτυχίω στην ΣΕΘΑ: «Αναβάθμιση Συστήματος Επιτήρησης Συνόρων»,

3. Μελέτη επί πτυχίω στη ΣΕΘΑ: «Ορυκτός Πλούτος Ελλάδος»,

4. Άρθρα στο Περιοδικό ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ : 2000 – 2001 α. « Τηλεχειριζόμενοι αισθητήρες (REMS)”. β «ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗ». γ « Επιτήρηση από τον αέρα με αερόστατα»,

5. Εγχειρίδιο εκστρατείας « ΕΕ 7 – 213. Αντιαεροπορικό Πυροβόλο ZU 23»,

6. «Θεωρία Ανυσματικών Διοπτρών» Μετάφραση από τα Γερμανικά. Αφορά σκοπευτικά Α/Α πυρ/λου ZU – 23.

Συμμετέχει επίσης ως ενεργό μέλος σε πολλές ενώσεις και συλλόγους και έχει λάβει έπαινο το 2020 από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για 123 Αιμοδοσίες, δείγμα της έντονης προσφοράς του στο κοινωνικό σύνολο. Είναι Πρόεδρος στην Ένωση Συμμάχων Πολεμιστών Μακεδονικού Μετώπου.


Υ.Γ.: Δυστυχώς οι περιστάσεις δεν μπορούν να μας αφήσουν αδιάφορους, μπορεί να μην ασχοληθήκαμε ποτέ με τον χώρο της Ακροδεξιάς και του Εθνικισμού, αλλά από την στιγμή που κινδυνεύει ολόκληρη η Εκλογική διαδικασία, πρέπει να ασχοληθούμε. Οι αποφάσεις βέβαια θα έρθουν από την Ελληνική δικαιοσύνη, αφού αυτοί θα κρίνουν ποιος θα κατέβει στις Εκλογές αυτές.

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.