Ο ΣΥΡΙΖΑ για τις μετακινήσεις του Μητσοτάκη με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος

Ο πρόεδρος της ΝΔ όταν ήταν στην αντιπολιτευση υποστήριζε ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει μετατρέψει το πρωθυπουργικό αεροσκάφος σε προσωπικό του ταξί.

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τις μετακινήσεις του Μητσοτάκη με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος

Κατά την προεκλογική περίοδο του 2019 ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανιζόταν στις συνεντεύξεις του ως ένας πολιτικός που σέβεται το δημόσιο χρήμα, δεν του λέει κάτι το «γκλάμουρ» της εξουσίας καθώς έζησε την εξουσία από κοντά και την έχει απομυθοποιήσει και «Δεν μου λένε πολλά πράγματα ούτε τα κυβερνητικά αεροπλάνα, ούτε η χλιδή». Αυτά έλεγε τότε.

Λίγους μήνες μάλιστα νωρίτερα, και συγκεκριμένα τον Μάϊο του 2019, η ΝΔ με ανακοίνωσή της είχε κατηγορήσει τον Αλέξη Τσίπρα ότι είχε μετατρέψει το πρωθυπουργικό αεροπλάνο σε προσωπικό του ταξί.

Ωστόσο από την στιγμή που ανέβηκε στην εξουσία ο Μητσοτάκης, εδώ και 4 έτη, έχει μετατρέψει το αεροπλάνο του πρωθυπουργού όντως σε ταξί. Τώρα που έχουμε προεκλογική περίοδο ο πρωθυπουργός μετακινείται στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του κόμματός του με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος. Πληρώνει ο Ελληνικός λαός και αυτή του την μετακίνηση και βέβαια ο ΣΥΡΙΖΑ δε θα μπορούσε να το αφήσει ασχολίαστο το γεγονός, την ώρα που οκύρος Μητσοτάκης πήγε σε προεκλογική του συγκέντρωση στην Κεφαλλονιά με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος.

Το γεγονός συνιστά πρόκληση καθώς το κρατικό πρωθυπουργικό αεροπλάνο είθισται να χρησιμοποιείται για επίσημες κρατικές αποστολές στο εξωτερικό και σε ορισμένες περιπτώσεις για επίσημες κρατικές αποστολές εντός της Ελλάδας.

Τα άκρως φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ εννοείται ότι σιωπούν την ίδια ώρα που όταν τα ηνία της χώρας είχε ο Αλέξης Τσίπρας κατασυκοφαντούσαν με δημοσιεύματα ότι χρησιμοποιεί το κρατικό πρωθυπουργικό αεροπλάνο για να πάει σε επίσημη επίσκεψη στις Βρυξέλλες και τον επέκριναν ότι σπαταλά χρήματα από το δημόσιο ταμείο.

Να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατά την προεκλογική περίοδο του 2019 δεν διανοήθηκε καν να πηγαίνει στις προεκλογικές συγκεντρώσεις με χρήματα των φορολογουμένων.

Η πόπη Τσαπανίδου αναφερόμενη στο θέμα σημειώνει ότι ο Μητσοτάκης πιστεύει ότι η χώρα του ανήκει και δηλώνει ότι πρέπει να πούμε «Ως εδώ» στην οικογενειοκρατία. Διαβάστε ολόκληρη την δήλωση της

Ο κ. Μητσοτάκης χρησιμοποιεί το κρατικό αεροσκάφος, για τις προεκλογικές του περιοδείες. Τον λογαριασμό, τον πληρώνουν οι φορολογούμενοι πολίτες. Ο κ. Μητσοτάκης πιστεύει ότι η χώρα του ανήκει και αυτό δεν κρύβεται. Στις 21 Μαΐου λέμε «Ως εδώ» στην αλαζονεία και την οικογενειοκρατία.

Πληροφορίες από την Αυγή

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.