Ανακοίνωση του Χριστόδουλου Στεφανάδη

Σήμερα, είχαμε την τιμή να υποδεχτούμε στη Σάμο έναν από τους κορυφαίους Υπουργούς της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας τον κ. Χρήστος Στυλιανίδη και τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου κ. Β. Παπαγεωργίου καθώς και την ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος.
Έγινε επίσκεψη στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Καρλοβάσου και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Σάμου.
Ακολούθως, έγινε ευρεία σύσκεψη στην Περιφέρεια με την παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Σάμου, του Δημάρχου Ανατολικής Σάμου και εκπροσώπων σωματείων εθελοντών.
Έγινε ενημέρωση για τους σχεδιασμούς της πολιτικής προστασίας ενόψει της θερινής περιόδου και εξαγγέλθηκαν μέτρα που αφορούν τους εθελοντές πυροσβέστες και την κατοχύρωση της τόσο σημαντικής δράσης τους.
Η Κυβέρνηση της ΝΔ μέσω της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας είναι κοντά μας!
Η αμετακίνητη απόφαση είναι καμία άλλη φυσική καταστροφή να μην απειλήσει το νησί μας στο μέλλον.