Ομιλία του Δ.Κουτσούμπα στη Λαμία

Σε μια μεγάλη πολιτική συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας της Λαμίας μίλησε το βράδυ της Παρασκευής ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος είναι και επικεφαλής του ψηφοδελτίου του Κόμματος στην Φθιώτιδα.

Ομιλία του Δ.Κουτσούμπα στη Λαμία

Στη συγκέντρωση χαιρετισμό απηύθυναν ο Κώστας Μπασδέκης, υποψήφιος βουλευτής Φθιώτιδας, μέλος της ΚΕ και η Ασημίνα Ξηροτυρη – Αικατεριναρη, υποψήφια στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΚΕ.

Εργάτες και αγρότες, αυτοαπασχολούμενοι και φοιτητές, άνθρωποι όλων των ηλικιών που συμπορεύονται στους αγώνες με τους κομμουνιστές, έδωσαν μαχητικό «παρών», συγκροτώντας μια μαζική συγκέντρωση, σε κλίμα αγωνιστικής ανάτασης και αισιοδοξίας για την έκβαση της εκλογικής μάχης.

Ξεχωριστή η παρουσία εργατών της ΛΑΡΚΟ που παραβρέθηκαν εκφράζοντας και με αυτό τον τρόπο την αναγνώριση της στήριξης που εδώ και χρόνια παρέχει το ΚΚΕ στον αγώνα τους, επιβεβαιώνοντας τους άρρηκτους δεσμούς που έχουν σφυρηλατηθεί με το Κόμμα τους στο καμίνι της ταξικής πάλης. Ήταν κάτω από το πανό της ΚΟΒ ΛΑΡΚΟ που αποτύπωνε την απόφαση τους: «Οι εργάτες της ΛΑΡΚΟ στηρίζουν το Κόμμα που τους στήριξε»!

Παραβρέθηκαν ο Κώστας Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ, ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης και ο Παναγιώτης Πολίτης, μέλη της ΚΕ του ΚΚΕ καθώς και όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές Φθιώτιδας του Κόμματος.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι για μια ακόμα φορά εδώ, στον τόπο μου, στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, τη Λαμία. Από εδώ, από τη Στερεά, από τη Ρούμελη, μεταφέρουμε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας το κάλεσμα για την ενίσχυση του ΚΚΕ στις εκλογές, για να είναι πιο δυνατός ο λαός μας την επόμενη μέρα», σημείωσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας, ξεκινώντας την ομιλία του.

Στο περιθώριο της συγκέντρωσης, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ είχε συνομιλία με τον Βασίλη Σίμο, γιο του Λαμιώτη ζωγράφου Βασίλη Σίμου.

Δείτε την ομιλία του ΓΓ του ΚΚΕ στο παρακάτω βίντεο

902

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.