Τετραήμερη περιοδεία Γιάννη Μπουρνού στη Λήμνο

Συνεχίζει τις περιοδείες του ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Μπουρνούς, εν όψει των εκλογών της 21ης Μαΐου.

Τετραήμερη περιοδεία Γιάννη Μπουρνού στη Λήμνο

Από σήμερα, Παρασκευή, έως τη Δευτέρα 15 Μαΐου, ο Γιάννης Μπουρνούς θα βρεθεί στη Λήμνο. Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει επισκέψεις σε κοινότητες του νησιού, περιοδεία στη Μύρινα, συναντήσεις με πολίτες και φορείς, συνεντεύξεις στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, αλλά και τη συμμετοχή του στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Λήμνου, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 13 Μαΐου, στις 8.00 μμ, στο Ξενοδοχείο Διαμαντίδη, με κεντρική ομιλήτρια την Ευρωβουλευτή του κόμματος, Έλενα Κουντουρά.

Εν όψει της επίσκεψης στη Λήμνο, ο Γιάννης Μπουρνούς δήλωσε:

«Στα τέσσερα χρόνια της κοινοβουλευτικής μου θητείας έβαλα όλες μου τις δυνάμεις, για να εκπροσωπήσω επαρκώς τους πολίτες της Λήμνου στη Βουλή. Μαζί με τους συναγωνιστές μου από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Λήμνου προσπαθήσαμε να βρισκόμαστε σε διαρκή επαφή με τους κατοίκους και τους φορείς του νησιού, να καταγράφουμε τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους, να συμμετέχουμε στους αγώνες τους και να πιέζουμε διαρκώς την κυβέρνηση για άμεσες λύσεις.

Μπορώ να καταγράψω δεκάδες κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις ειδικού ενδιαφέροντος για τη Λήμνο, με το κύριο βάρος να πέφτει στην υποστελέχωση του νοσοκομείου, αλλά και της Κινητής Ομάδας Υγείας, στα κενά στην εκπαίδευση, την υποβάθμιση του Ειρηνοδικείου και των δικαστικών υπηρεσιών του νησιού, προφανώς στην ακτοπλοϊκή σύνδεση με το Λαύριο, τα προβλήματα στα σχολικά κτίρια, τον αποκλεισμό αμπελοκαλλιεργητών της Λήμνου από την έκτακτη ενίσχυση προσαρμογής, την ανάγκη ενίσχυσης αλιέων για καταστροφές αλιευτικών εργαλείων. Πρόσφατα αναδείξαμε και το ζήτημα της απουσίας εξεταστικού κέντρου ΑΣΕΠ από τη Λήμνο, που οδήγησε τους εξεταζόμενους σε μεγάλη ταλαιπωρία.

Αυτά τα τέσσερα χρόνια, λοιπόν, αναπτύξαμε μια σχέση εμπιστοσύνης με τους Λημνιούς και τις Λημνιές. Σήμερα, ζητώ ξανά την ψήφο τους. Τους ζητώ να ανανεώσουμε στις 21 Μαϊου αυτή τη σχέση και να αγωνιστούμε από κοινού για την πολυπόθητη πολιτική αλλαγή. Για να φύγει η καταστροφική κυβέρνηση Μητσοτάκη και να δοθεί διέξοδος στα προβλήματα των νησιωτών, από μια προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας με Πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα. Και για να έχουν τα νησιά μας ισχυρή φωνή στη νέα Βουλή και τη νέα, δημοκρατική κυβέρνηση της χώρας».

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO