Τετραήμερο μπασκετικό τουρνουά στη Σάμο

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το μπασκετικό τετραήμερο τουρνουά 3×3 ΔΕΗ street basketball και το 3×3 schools της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης που φιλοξενήθηκε για πρώτη φορά στη Σάμο και διεξήχθη στην πλατεία του Δημαρχείου με μεγάλη επιτυχία και απρόσμενη ανταπόκριση.

Τετραήμερο μπασκετικό τουρνουά στη Σάμο

Περισσότεροι από 200 αθλητές όλων των ηλικιών σε 45 ομάδες έλαβαν μέρος στη διοργάνωση. Οι δύο πρώτες ήταν μέρες αφιερωμένες στους μαθητές σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και οι υπόλοιπες για μικρούς και μεγάλους, άνδρες και γυναίκες από όλη τη Σάμο. Οι παρέες έγιναν ομάδες, έπαιξαν, διασκέδασαν και κέρδισαν με τη συμμετοχή τους στην όμορφη αυτή αθλητική γιορτή που έδωσε ζωή στην πόλη, γέμισε με χαρά παιδιά, γονείς, αθλητές, προπονητές και φίλους του αθλήματος.

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου που συνεργάστηκε για τη διεξαγωγή του τουρνουά στην Πλατεία του Δημαρχείου ευχαρίστησε όλους όσους στήριξαν, δούλεψαν και συμμετείχαν. Ειδικότερα την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και τους Στρατιωτικούς γιατρούς από το 79ΤΥΕΘ/79 ΑΔΤΕ για την ιατρική κάλυψη, την Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου και το Τμήμα Τροχαίας για τη συνδρομή τους. Επίσης για τη συνεργασία την Τοπική Επιτροπή ΕΟΚ Σάμου, όλα τα αθλητικά σωματεία του νησιού, τα σχολεία και τους καθηγητές των μαθητών, τα ΜΜΕ που κάλυψαν την διοργάνωση και όλο τον κόσμο που συμμετείχε μέσα και έξω από τα γήπεδα.

ΕΡΤ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.