Συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Σύνταγμα

Την Κυριακή ζωντανεύουμε ξανά την ελπίδα, με δυνατό ΚΚΕ! Αυτό το μήνυμα ακούστηκε δυνατά από το κατακόκκινο Σύνταγμα και την τεράστια συγκέντρωση του ΚΚΕ με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Σύνταγμα

«Αυτοί μόνοι τους και εμείς όλοι μας!», «η οργή του λαού με έναν τρόπο μπορεί να εκφραστεί στην κάλπη, με ενίσχυση του ΚΚΕ», τόνισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας. Υπογράμμισε πως «κάθε ψήφος στο ΚΚΕ αθροίζεται στο πανελλαδικό του ποσοστό και στέλνει περισσότερους κομμουνιστές, αγωνιστές στη Βουλή, πανελλαδικά. Χαμένη είναι κάθε ψήφος στα κόμματα της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ που κυβέρνησαν και στα διάφορα συμπληρώματά τους, όπως το ΜέΡΑ25 και η Ελλ. Λύση, που συγκυβέρνησαν και μας έφεραν ως εδώ!»

Τα συνθήματα ακούγονταν δυνατά σε όλη τη διάρκεια της μεγάλης συγκέντρωσης με υψωμένες τις κόκκινες σημαίες, όπως ψηλά κρατάει τη σημαία του αγώνα το ΚΚΕ μέσα και έξω από τη Βουλή για τα δίκαια του λαού και της νεολαίας. «Να ξαναβρεθούμε στις κάλπες με όσους βρεθήκαμε στους λαϊκούς αγώνες» η παρότρυνση του Δ. Κουτσούμπα, διότι «μόνο ο λαός σώζει τον λαό, με το ΚΚΕ μπροστά!».

Η συγκέντρωσή ξεκίνησε με χαιρετισμό από την Ευγενία Κυριακουλάκου, φοιτήτρια στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Επειτα χαιρέτησε ο Γιώργος Στεφανάκης, Πρόεδρος του Συνδικάτου Επισιτισμού- Τουρισμού, υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΚΚΕ. Η Σεμίνα Διγενή, υποψήφια βουλευτής στο Νότιο Τομέας Αθήνα χαιρέτησε την μεγάλη συγκέντρωση.

Δείτε την ομιλία του Δημήτρη Κουτσούμπα

902

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Discover more from ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading