Σοβαρά προβλήματα από την έλλειψη αναισθησιολόγου στο νοσοκομείο της Λήμνου

Επικίνδυνη επιβεβαιώνεται πως είναι για τη ζωή και την υγεία των κατοίκων του ακριτικού νησιού της Λήμνου, έλλειψη αναισθησιολόγου στο νοσοκομείο.

Σοβαρά προβλήματα από την έλλειψη αναισθησιολόγου στο νοσοκομείο της Λήμνου

Όπως καταγγέλλει η Τομεακή Οργάνωση Λήμνου του ΚΚΕ, δύο παιδιά με κατάγματα την Πέμπτη, θα περιμένουν μέχρι τη Δευτέρα που αναμένεται, προσωρινός πάλι, αναισθησιολόγος για να εγχειριστούν με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την υγεία τους μέχρι τότε.

«Η κατάσταση είναι τραγική και η πολιτική όλων των μέχρι τώρα κυβερνήσεων και συγκυβερνήσεων (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ) και της νέας που θα προκύψει εγκληματική!

Διαψεύδεται για άλλη μια φορά η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας κ. Γκάγκα όταν τα έβρισκε όλα καλά στο νοσοκομείο, απαντώντας σε παράσταση διαμαρτυρίας εκπροσώπων των σωματείων του νησιού στις 25-3-2023. Από τότε μέχρι τώρα, μέσα σε διάστημα δύο μηνών, έχουν γίνει μια σειρά συμβάντα με συμπατριώτες μας που αποκαλύπτουν την κοροϊδία της κυβέρνησης της ΝΔ προς τον λημνιακό λαό», σημειώνει η Τομεακή Οργάνωση στην ανακοίνωσή της.

Και συμπληρώνει: «Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε μαζί με τα σωματεία των εργαζομένων μέσα κι έξω από τη Βουλή για δύο μόνιμους αναισθησιολόγους, τρεις μόνιμους χειρουργούς, το απαραίτητο μόνιμο ιατρικό και λοιπό προσωπικό όλων των ειδικοτήτων, μονιμοποίηση όλων των επικουρικών και συμβασιούχων στο Νοσοκομείο Λήμνου».

902

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.