Προβλήματα στo Πλωμάρι της Λέσβου από την έντονη βροχόπτωση

Έντονη είναι από τα ξημερώματα η βροχόπτωση σε ολόκληρη τη Λέσβο, χωρίς σοβαρα προβλήματα στο μεγαλύτερο μέρος του νησιού.

Προβλήματα στo Πλωμάρι της Λέσβου από την έντονη βροχόπτωση

Ωστόσο στην παραλία Αγίου Ισιδωρου στο Πλωμάρι το ποτάμι κατέβασε μεγάλο όγκο νερού με αποτέλεσμα να παρασυρθεί ένα αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο στην περιοχή αλλά και ξαπλώστρες και ομπρέλες της παρακείμενης επιχείρησης. Ενώ στην περιοχή της Λαγκάδας επίσης στο Πλωμαρι φερτά υλικά βρέθηκαν στο οδόστρωμα χωρίς να κλείσει ο δρόμος. Ήδη όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Αιγαίου ο αντιδήμαρχος Πλωμαρίου Δημήτρης Βαρβαγιάννης έχει ενημερωθεί η Πολιτική Προστασία της περιφέρειας για να παρέμβει όπου χρειάζεται.

Παρέμβαση από την πυροσβεστική και από το εθελοντικό πυροσβεστικό κλιμάκιο Γέρας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το πρωί στο Πέραμα για τον καθαρισμό φρεατίων για να αποφευχθεί να πλημυρίσουν σπίτια στην περιοχή.

Καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας προβλέπονται  βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα. Το ίδιο σκηνικό του καιρού θα επικρατήσει και την Κυριακή και μέχρι το πρωί της Δευτέρας οπότε αναμένεται να βελτιωθεί ο καιρός.

ΕΡΤ

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.