Χαιρετισμός του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας σε συγκέντρωση πολιτών στη Σπάρτη

Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας, την ανταποδίδω. Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας. Σας ευχαριστώ που για ακόμη μια φορά αποδείξατε ότι η Λακωνία είναι το μεγάλο κάστρο της παράταξής μας, της Νέας Δημοκρατίας είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συγκέντρωση του κόμματός του στη Σπάρτη.

Χαιρετισμός του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας σε συγκέντρωση πολιτών στη Σπάρτη

Αναφερόμενος στο κόμμα που στηρίζει ο Κασιφιάρης, τους Σπαρτιάτες, είπε ότι στη Σπάρτη κατοικούν οι πραγματικοί Σπαρτιάτες, ενώ αναφέρθηκε και στους δεσμούς της Κρήτης και της Λακωνίας, λέγοντας ότι «οι δεσμοί Κρήτης και Λακωνίας είναι τόσο ισχυροί, γι’ αυτό και πάντα ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είχε εδώ στα μέρη σας τόσους καλούς φίλους».

Επίσης ο πρόεδρος της Νεάς Δημοκρατάις προέβλεψε ότι το ποσοστό του κόμματός του στην συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια θα είναι πάνω από 50%. Εντωμεταξύ συνέκρινε το ποσοστό της 21ης Μαΐου στη Σπάρτη με το ποσοστό που πήρε το κόμαμ του στα Δωδεκάνησα, όπου τους πέρασε για λίγες εκατοντάδες ψήφους. Ζήτησε η Λακωνία να δώσει ξανά το μεγαλύτερο ποσοστό στο κόμμα του, ενώ δήλωσε αισιόδοξος ότι θα το καταφέρει.

Ο πρόεδρος της ΝΔ θεωρεί ότι τοποσοστό που εισέπραξε στις προηγούμενες εκλογές έρχεται ως επιβράβευση μιας αποτελεσματικής πολιτικής, εν μέσω πολύ μεγάλων δυσκολιών, ενώ αναφέρθηκε και στην πολιτική συνέπεια μεταξύ των λόγων και των πράξεων. Θεωρεί ότι αυτά που υποσχέθηκε το 2019, τα υλοποίησε.

Επίσης, ο πρόεδρος της ΝΔ θεωρεί ότι ο λαός ζητάει κάτι ακόμα από τον ίδιο, να τρέξει πιο δυνατά, πιο γρήγορα, πιο τολμηρά στο δρόμο των μεταρρυθμίσεων και να ολοκληρώσει το έργο του και βέβαια δεν παρέλειψε να πει ότ θα ξανβαφτεί όλη η Ελλάδα μπλε. Στις 25 Ιουνίου οι Έλληνες ψηφίζουν και στις 26 Ιουνίου, με σεμνότητα, σηκώνουμε τα μανίκια και δουλεύουμε για να λύσουμε τα δικά σας προβλήματα, οπως είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε:

«Οι κάλπες την 25η Ιουνίου θα είναι άδειες το πρωί. Στις 7:00 το πρωί ανοίγουν οι κάλπες. Θα είναι άδειες. Στις 19:00 το βράδυ, όταν θα κλείσουν, πρέπει να είναι γεμάτες με ακόμα περισσότερα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας.

Σε αυτούς οι οποίοι διακινούν σενάρια περί δήθεν φόβου από μια παντοδύναμη Νέα Δημοκρατία, τους απαντώ ότι παντοδύναμος είναι ο ελληνικός λαός. Εσείς ψηφίζετε στις κάλπες και η κοινοβουλευτική πλειοψηφία απηχεί τελικά την δική σας βούληση. Και, βέβαια, εσείς είστε η Νέα Δημοκρατία. Εσείς είστε η Νέα Δημοκρατία. Οι παλιοί. »

Δείτε τι άλλο είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο παρακάτω βίντεο

Loading

Σχολιάστε Ελεύθερα

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.